Ruotsalaistähti julkaisi hurjan videon – kävi ”vain senttien päässä kuolemasta” X-Gamesissa

Julkaistu:

Moottorikelkkailu
Selostajan kauhistunut huuto kuuluu selvästi videolla, jonka Rasmus Johansson julkaisi X-Gamesin hurjasta vaaratilanteesta selvittyään.
– Voi ei! selostaja huutaa, kun ruotsalaisen moottorikelkkakuljettajan Rasmus Johanssonin ote irtoaa kesken ilmalennon Coloradon Aspenissa käydyssä extremelajien kisassa X-Gamesissa.

Big Air -kisassa hyppyri heitti Johanssonin, 24, korkealle taivaalle. Kun Johansson oli ylösalaisin ilmassa, hän menetti otteensa kelkan kahvasta.

Johansson putosi maahan ja kieri holtittomasti hyppyriä alas. Aivan hänen perässään tuli 300 kiloa painava moottorikelkka, joka kimposi lumesta uudestaan ilmaan ja putosi vain senttien päähän Johanssonin päästä.

Kirunasta kotoisin oleva Johansson kertasi tapausta Instagramiin kirjoittamassaan viestissä, jossa hän kertoi olleensa vain ”senttien päässä kuolemasta”.

– Olen todella onnellinen siitä, että selvisin tästä vaarallisesta turmasta pelkillä kylkiluihin tulleilla mustelmilla. Jostain syystä hyppyri heitti minut pahasti poikittain. Siksi otteeni kahvoista ja ohjaustangosta irtosi, Johansson kirjoitti.

Hän sijoittui Aspenin kisassa lopulta viidenneksi. Voiton vei kokenut maanmies Daniel Bodin, 34, jolle X-Games -mestaruus oli jo uran viides.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt