Muut lajit

Martina Aitolehti ja Laura Lepistö häikäisivät Urheilugaalassa – kertoivat pysäyttävästä yhteisestä kokemuksestaan

Julkaistu:

Urheilugaala
Atlantin yli marraskuussa purjehtineet tähdet saapuivat Urheilugaalaan.
Entinen taitoluistelija Laura Lepistö saapui Urheilugaalaan samassa seurueessa hyvinvointivalmentaja ja triathlonisti Martina Aitolehden kanssa.

Lepistö, 30, ja Aitolehti, 36, ystävystyivät viime marraskuussa Atlantin yli -sarjan kuvauksissa. He olivat yhdessä Satu Silvon, Jere Karalahden ja Kari ”Kape” Aihisen kanssa purjehtimassa Atlantin yli Joel Harkimon luotsaamana.

Purjehdus kesti 17 päivää. Noin viidesosan maapallon pinta-alasta käsittävä Atlantti on valtava. Millaista on olla pelkän veden ympäröimänä kaukana maan kamarasta?

– Sitä on tosi vaikea selittää... Ehkä se oli isoin juttu, että mitään yhteyksiä ulkomaailmaan ei ollut. Oli aika vapauttavaa, kun ei tarvinnut olla tavoitettavissa. Stressitasot laskivat nopeasti, Lepistö kuvaili Urheilugaalan punaisella matolla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Siellä pääsi vähän ulos arjesta. Pääsi ajattelemaan omaa elämäänsä; missä se menee, mitä vielä haluaa ja niin pois päin. Aika puhdistava kokemus, Lepistö jatkoi.

Myös Aitolehti nautti, kun mitään yhteyksiä ulkomaailmaan ei ollut. Vastaavaan tilanteeseen on mahdotonta päästä normaalissa arkielämässä.

– Se oli kyllä ihan sairaan siistiä. Siitä ei pääse yli. Se oli parhaimpia asioita.

– Siellä elää niin hetkessä ja siinä rytmissä. Voi nauttia pienistä asioista, jotka sillä hetkellä ovat, kun mennään rutiinilla kolmen tunnin syklin mukaan. Vaihtoehtoja ei ole.

Purjehtijat tutustuivat toisiinsa syvällisesti.

– Tiedämme toisistamme melkein kaiken, Aitolehti naurahti.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt