Muut lajit

Sporttia ja loistoa – katso Urheilugaala 2019:n alkuillan lähetys tallenteena ISTV:ssä!

Julkaistu: , Päivitetty:

rac
urheilugaala 2019
Urheilugaala 2019 kokosi Suomen urheilun ystävät muistelemaan ja palkitsemaan menneen vuoden parhaita suorituksia. ISTV näytti torstaina 17.1.2019 suorana lähetyksenä Urheilugaalan alkuillan ohjelman. Lähetys on nyt katsottavissa tallenteena.
Lähetyksen alkuvaiheessa ISTV:n juontajat Katri Utula ja Antti Virolainen haastattelivat gaalaan saapuvia urheilijoita Hartwall-areenan punaisella matolla.

Sen jälkeen lähetys siirtyi areenan toiseen kerrokseen, jonne Ilta-Sanomat ja Suomen Jääkiekkoliitto olivat kutsuneet liiton 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tunnettuja suomalaisia jääkiekkoilijoita Jääkiekon Legendat -iltaan. Juontajat Antti Virolainen ja Juha Kanerva jututtivat näitä koko kansalle tuttuja pelaajia.

Sen jälkeen lähetys kääntyi seuraamaan Urheilugaalan päälavalla alkanutta virallista alkuillan ohjelmaa, jonka aikana jaettiin osa arvostetuista Uno-palkinnoista.

Alkuillan ohjelma ja ISTV:n suora lähetys päättyivät noin kello 19.30. Tallenne lähetyksestä on katsottavissa tämän artikkelin yllä olevasta videoruudusta.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt