Cocksille kirvelevä tappio Mestarien liigassa

Julkaistu:

Käsipallo
Riihimäkeläisseura taisteli jälleen urhollisesti Mestarien liigassa, mutta joutui lopussa antautumaan Dinamolle.
Suomen käsipalloylpeydellä Riihimäen Cocksilla on ollut kiireinen syksy, kun seuran ohjelmassa on ollut ensi kertaa Euroopan mestarien liigan lohkovaihe. Vierasotteluista ”Kukoilla” oli ennen eilistä tilillään yksi tasapelipiste.

Bukarestin illassa suomalaiset kiusasivat isäntiä pitkään, eivätkä suostuneet putoamaan vauhdista. Dinamo otti Teemu Tammisen tarkkaan vartiointiin, sillä partasuu onnistui heittämään ensimmäisen maalinsa vasta toisen jakson puolivälin jälkeen.

Cocksin tehokkaimmat olivat koko syksyn kuumalla kädellä heittänyt Nico Rönnberg (8 maalia 11 yrityksestä) ja Andrei Novoselov (4/8).

Dinamo ratkaisi ottelun tilanteessa 21–21, kun romanialaiset onnistuivat karkaamaan kahden maaliin johtoon vajaamiehisenä. Loppulukemat olivat isännille 24–22 (13–12).

Oma halli valmis elokuussa 2019

Cocksin puheenjohtaja Jari Viita oli pettynyt tulokseen.

– Jokaista ottelua lähdetään voittamaan. Ei tänne ole tultu matkamuistoja ostamaan, Viita laukoi värikkääseen tyyliinsä.

Hänen mukaansa Cocks tarvitsee lisää rutiinia ja laatua.

– Jotkut pelaajahankinnat ovat epäonnistuneet, joten ensi kaudeksi tarvitsemme kovempia kavereita.

Ensi keskiviikkona Cocksin vieraaksi saapuu puolalainen Wisla Plock. Se matsi käydään Vantaa Energia Areenalla, mutta ensi kaudella pelipaikka on lähempänä seuran kotikulmia.

– Meidän oma käsipallohalli valmistuu elokuussa 2019, Viita kertoo.

Hallin ulkokuori on valmis ja lattia valettu. Mikäli Cocks pelaa eurocupeissa ensi syksynä, sillä on vihdoin ikioma kotiareena.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt