Muut lajit

Huuhkajien kapteenin pikkuveli tekee kovaa vapaaottelu-uraa Aasiassa – voitti titteliottelun hurjalla potkulla päähän

Julkaistu:

Vapaaottelu
Glenn Sparv voitti Full Metal Dojo -promootion titteliottelun Bangkokissa.
Vaasan kupeesta Oravaisista kotoisin oleva Glenn Sparv, 30, tyrmäsi iranilaisen Mehdi Bagherin keskisarjan kamppailun toisessa erässä.

Sparv paini Bagherin kanssa kehän pinnassa, ja kun Bagheri yritti nousta ylös, Sparv tyrmäsi hänet hurjalla potkulla päähän.

– Ensimmäinen erä oli vähän hanurista, mutta toisessa erässä pystyin nousemaan. Eipä voi valittaa, minulla on nyt miekka, Sparv sanoi The Fight Nation -sivuston mukaan.

FMD jakaa tittelin merkiksi japanilaistyyliset miekat.
Thaimaan Phuketissa jo pitkään asunut ja harjoitellut Sparv on otellut urallaan 25 kertaa, voittoja hänellä on 20. Fox Sports Asian mukaan hänet on rankattu Kaakkois-Aasian parhaaksi keskisarjalaiseksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Glenn Sparv on Huuhkajien kapteenin Tim Sparvin, 31, pikkuveli. Jalkapalloilija jakoi Twitterissä videon veljensä tyrmäyspotkusta ja kirjoitti:

– Hän tosiaan tietää, kuinka äiti saadaan ylpeäksi.
Tim Sparv pelaa ammattilaisena Tanskan hallitsevassa mestarissa FC Midtjyllandissa. Hän loukkaantui torstaina cupottelussa FC Kööpenhaminaa vastaan ja saattaa joutua jäämään sivuun Huuhkajien seuraavista otteluista Kreikka (15.11.) ja Unkaria (18.11.) vastaan.

Sparv arvioi, että toipuminen vammasta kestää 10–14 päivää. Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva nimeää joukkueensa seuraaviin Kansojen liigan peleihin maanantaina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt