Rihanna kieltäytyi esiintymästä Super Bowlissa – lehden mukaan haluaa tukea Trumpin haukkumaa kohu-urheilijaa

Julkaistu:

Amerikkalainen jalkapallo
Rihanna ei suostu Super Bowlin taukoshow’n pääesiintyjäksi, väittää jenkkilehti.
Kevyen musiikin suurimpiin tähtiin lukeutuva Rihanna on kieltäytynyt esiintymästä Super Bowlin taukoshow’ssa, väittää Us Weekly.

Laulajan päätös perustuu lehden mukaan siihen, ettei Rihanna halua tukea amerikkalaisen jalkapallon ammattilaissarjaa NFL:ää ja sen seuraomistajia ns. polvistumiskohuun liittyen.

Lajin tähtipelaaja Colin Kaepernick protestoi poliisin mustiin kohdistamaa väkivaltaa polvistumalla USA:n kansallislaulun ajaksi. Pelinrakentajan teko vuonna 2016 aloitti USA:ssa liikkeen, jota muun muassa presidentti Donald Trump on kritisoinut vahvasti.

Kaepernick ei ole saanut kauden 2016 jälkeen työpaikkaa NFL:stä. Kohu nousi uudelleen otsikoihin, kun urheiluvälinevalmistaja Nike käytti Kaepernickia sloganinsa Just Do It 30-vuotispäivän juhlintaan.

Us Weeklyn mukaan Rihanna oli sekä NFL:n että CBS-kanavan ykköstoive Atlantassa taukoshow’n pääesiintyjäksi, mutta nyt hanke on kaatunut artistin vastustukseen.

NFL ei ole toistaiseksi paljastanut jättimäisen tv-yleisön keräävän taukoshow’n pääartistia. Järjestyksessä 53. Super Bowl pelataan Atlantassa 3. helmikuuta 2019.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt