Floyd Mayweather pyytää hirmuista summaa ottelusta Habib Nurmagomedovia vastaan

Julkaistu:

Nyrkkeily
Nyrkkeilyn maailmanmestari Floyd Mayweather otti UFC:n kohuottelija Habib Nurmagomedovin haasteen vastaan.
Hiljattain Conor McGregorin vapaaotteluhäkissä voittanut Habib Nurmagomedov on kertonut haluavansa kohdata seuraavaksi nyrkkeilyn maailmanmestarin Floyd Mayweatherin nyrkkeilyottelussa. Mayweather on ottanut haasteen vastaan, mutta asetti ottelun toteutumisella rahakkaan ehdon.

– Kun kohtaan Habibin kehässä, minulla on tietenkin yhdeksännumeroinen hintalappu. Se on enemmän kuin McGregoria vastaan. Mahdollisesti 100 miljoonaa dollaria enemmän. Sanoisin, että 110–200 miljoonaa taalaa enemmän, Mayweather sanoi BBC:n mukaan.

BBC:n arvion mukaan Mayweather tienasi viime vuoden nyrkkeilyottelusta McGregoria vastaan 210 miljoonaa puntaa eli lähes 240 miljoonaa euroa.

Edellisen kerran juuri McGregoria vastaan otellut Mayweather uskoo, että kamppailu toteutuu.

– En tiedä, mitä Habib ajattelee, mutta minusta näyttää siltä, että ottelu toteutuu. En tiedä ketään toista ottelijaa, joka olisi tienannut yhtä paljon kuin minä.

Mayweather on voittanut kaikki 50 ammattinyrkkeilyotteluaan. Nurmagomedov on sen sijaan vapaaottelukehissä yhä voittamaton 27 ottelun jälkeen.


Nurmagomedov on jo aiemmin kertonut haluavansa kohdata Mayweatherin.

– Viidakossa on vain yksi kuningas. Vain yksi ja se olen tietenkin minä, koska hän ei pystynyt tyrmäämään McGregoria. Minä sen sijaan tyrmäsin, Nurmagomedov on uhonnut.

Mayweather ja McGregor kohtasivat viime vuoden elokuussa. Ottelu päättyi Mayweatherin voittoon kehätuomarin keskeytyksellä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt