Muut lajit

Amerikkalaisurheilijalle syyte: laittoi aseen tyttöystävänsä ohimolle ja uhkasi ampua tämän omaan autoonsa

Julkaistu:

yliopistourheilu
Kemari Averettin väitetään uhanneen tyttöystävänsä henkeä.
Louisvillen yliopiston amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Kemari Averett on asetettu syytteeseen Yhdysvalloissa. Averettia syytetään aseen painamisesta tyttöystävänsä ohimolle ja uhkailusta tappamisella. Asiasta kertoi ESPN.

Poliisin pidätysmääräyksen mukaan Averett tulistui huomattuaan, että hänen tyttöystävänsä oli palauttanut hänelle repun, josta kuitenkin puuttui pelaajan kannettava tietokone. Tämän jälkeen Averett marssi tyttöystävänsä luo. Hän istui autossaan. Averett asetti aseen tyttöystävänsä ohimolle ja uhkasi ampua tämän omaan autoonsa.

Kaksimetristä, 108-kiloista Averettia pidetään tutkintavankeudessa. Louisvillen yliopiston poliisi on asettanut pelaajan syytteeseen ihmisen tietoisesta hengenvaaraan asettamisesta sekä pahoinpitelystä.

Louisvillen joukkue hyllytti pelaajan pian pidätyksen jälkeen. Averett ei saa osallistua mihinkään joukkueen toimintaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Haluamme luoda joukkueeseemme vastuunkannon kulttuurin. Jokaisen pelaajamme on noudatettava sääntöjä, valmentaja Bobby Petrino sanoi ESPN:n mukaan.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.