Superottelun voittanut Habib Nurmagomedov haluaa uuden, voittamattoman vastustajan – ”Viidakossa voi olla vain yksi kuningas”

Julkaistu:

Vapaaottelu
Habib Nurmagomedov voitti Conor McGregorin UFC:n mestaruusottelussa ja haluaa nyt kohdata nyrkkeilyn maailmanmestarin Floyd Mayweatherin.
Venäläinen Habib Nurmagomedov voitti Conor McGregorin keskeytyksellä UFC:n mestaruusottelussa reilu viikko sitten.

Skandaalinkäryisiin tunnelmiin päättyneen superottelun jälkeen Nurmagomedov on tavannut mm. Venäjän presidentin Vladimir Putinin, mutta nyt tuoreen UFC-mestarin ajatuksissa on jo uusi superottelu.

Nurmagomedov ja McGregor saivat kumpainenkin väliaikaiset kilpailukiellot UFC:hen, kunnes ottelun jälkeiset tapahtumat on analysoitu perin pohjin.

Nurmagomedov ei kuitenkaan halua olla ottelematta kilpailukieltonsa aikana. Nyt hän haastaa Instagramiin ladatulla videolla viidessä eri painoluokassa maailmanmestaruuden saavuttaneen, yhä tappiottoman Floyd Mayweatherin todelliseen mestariotteluun.
Nurmagomedov esiintyy videolla Mayweatherin asiainhoitajan Leonard Ellerben kanssa.

Nurmagomedov on voittanut kaikki 27 vapaaottelukamppailuaan, Mayweatherin saldo ammattinyrkkeilykehissä on puolestaan 50–0.
– Meidän täytyy otella nyt: 50–0 vastaan 27–0. Kumpikaan meistä ei ole koskaan hävinnyt, mutta viidakossa voi olla vain yksi kuningas. Tietenkin minä olen kuningas, sillä hän ei pystynyt pudottamaan McGregoria, mutta minä pudotin hänet helposti, Nurmagomedov sanoi videolla.

Nurmagomedov viittaa elokuussa 2017 käytyyn nyrkkeilyn haasteotteluun McGregorin ja Mayweatherin välillä. Mayweather ei onnistunut tyrmäämään McGregoria, mutta hän näytti enemmän leikittelevän selvän ja ylivoimaisen voiton vastustajastaan. Ottelu päättyi kymmenennessä erässä kehätuomarin keskeytykseen.

Nyrkkeilyuransa lopettanut Mayweather ei ole otellut kertaakaan McGregorin kukistamisen jälkeen.

Videolta ei kuitenkaan käy ilmi, koskeeko Nurmagomedovin haaste nyrkkeily- vai vapaaottelua, yleisen arvion mukaan kuitenkin nyrkkeilyä.

Mayweather ei aikaillut saadessaan haasteen. Hän vastasi Nurmagomedoville Twitterissä heti seuraavana päivänä.
– Ottakaa shekkivihot esiin! hän ilmoitti osoittaen sanansa mediayhtiöö CBS:lle ja sen kanvalle Showtimelle sekä vegasilaiselle hotellille MGM Grandille.

Klo 17.16: Korjattu raskas sarja viideksi eri painoluokaksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt