Muut lajit

Conor McGregorin kimppuun hyökättiin raukkamaisesti – kuvat todistavat, että McGregor löi ensimmäisen iskun

Julkaistu:

Conor McGregor ei ollut pelkästään ottavana osapuolena UFC:n skandaaliottelun jälkeen alkaneessa kahakassa.
Las Vegasissa viikonloppuna järjestetty UFC:n mestaruusottelu Conor McGregorin ja Habib Nurmagomedovin välillä päättyi kaoottisissa tunnelmissa.

Nurmagomedovin voittaman ottelun päätyttyä alkoi raju ja erikoinen välikohtaus, joka sai alkunsa kun McGregorin joukoista huudeltiin venäläisottelijalle.

Nurmagomedov kiipesi ulos vapaaotteluhäkistä ja hyökkäsi tappelemaan McGregorin taustajoukkojen kanssa.

Samaan aikaan punaiseen paitaan pukeutunut UFC-ottelija Zubajra Tuhugov kiipesi katsomosta häkkiin. Hän hyökkäsi McGregorin kimppuun takaapäin ja löi irlantilaista kahdesti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

McGregor ei ollut välikohtauksessa pelkästään ottavana osapuolena. The Sunin julkaisemat fanien kuvaamat videot osoittavat, että McGregor lyö häkissä mustapaitaista miestä ennen kuin Tuhogov käy hänen kimppuunsa takaapäin. Mustapaitainen mies on Sunin mukaan Nurmagomedovin taustajoukkoihin kuuluva Islam Makatshev.

Häkissä nähty kahakka on nähtävissä alla olevalla ottelun koostevideolla noin seitsemän minuutin kohdalla.

Tuhugov myönsi ottelun jälkeen, että hän kävi McGregorin kimppuun – ja täysin tarkoituksellisesti. Tshetsheenisyntyinen Tuhugov perusteli hyökkäystään sillä, että McGregor oli kuukautta aiemmin ladannut Instragramiin kuvan, jonka yhteydessä hän syytti Tuhugovia petturiksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Löin häntä – juuri kuten olin luvannut. Lupasin, että hän saisi maksaa sanoistaan, ja niin kävi, Tuhugov sanoi Twitterissä Aftonbladetin mukaan.

UFC:n johtaja Dana White on vahvistanut, että Tuhugoville ja Makatsheville on annettu elinikäinen kilpailukielto UFC:hen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt