Habib Nurmagomedov kuristi Conor McGregorin keskeytyskuntoon UFC:n superottelussa – kamppailun jälkeen sekava välikohtaus, poliisi tuli väliin

Conor McGregor kärsi tappion.

Habib Nurmagomedov löi Conor McGregorin Vegasissa.

7.10.2018 8:05

Habib Nurmagomedovin ja Conor McGregorin välinen UFC:n kevytsarjan mestaruusottelu päättyi neljännessä erässä.

Ottelua melko selvästi hallinnut Nurmagomedov otti keskeytysvoiton kuristuksella. Voittamattoman venäläisen uran saldo on nyt komea 27–0.

McGregorille (21 voittoa) tappio on uran neljäs ja toinen UFC:ssä.

Nurmagomedov sai kahdessa ensimmäisessä erässä vietyä ottelun mattoon ja hallitsi kamppailua. Toisessa erässä venäläinen pääsi lyömään melko pitkän iskurallin maassa itseään puolustaneeseen McGregoriin, mutta irlantilainen pysyi yllättävän hyvässä kunnossa.

Kolmas erä oteltiin pääasiassa pystyssä ja oli McGregorin vahvin.

Kamppailu päättyi sekavasti, sillä McGregorin luovutuksen jälkeen Nurmagomedov huusi vielä vihaisena irlantilaiselle ja ryntäsi ulos häkistä. Seurasi hetken kestänyt sekava välikohtaus, jossa Nurmagomedov, McGregor ja näiden taustajoukot ottivat yhteen häkissä ja sen ulkopuolella.

Myös McGregor yritti poistua häkistä tv-kameroiden ulottumattomissa, mutta hänet saatiin pidettyä aisoissa. Pian sen jälkeen Nurmagomedovin taustajoukkoihin kuulunut henkilö hyppäsi oktagoniin ja löi McGregoria takaapäin.

Poliisi oli viemässä Nurmagomedovia pois häkistä.

Nurmagomedov ei saanut mestaruusvyötään häkissä. Tilannetta rauhoittelemaan saapuivat poliisi ja Las Vegasin T-Mobile Arenan turvamiehet, jotka veivät myös Nurmagomedovin pois häkistä.

  • Video kaaoksesta nähtävillä yllä olevalta videolta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?