Muut lajit

Entinen huippupyöräilijä Jan Ullrich riehui huumepäissään – pidätettiin epäiltynä prostituoidun pahoinpitelystä

Julkaistu:

pyöräily
Jan Ullrich on poliisin huostassa riehuttuaan huumeiden ja alkoholin vaikutuksen alaisena.
Legendaarisen Tour de Francenkin urallaan voittanut Jan Ullrich on pidätetty Saksassa. Ullrich otettiin viikon sisällä kaksi kertaa talteen väkivaltaisista yhteenotoista. Viikko sitten perjantaina hänet pidätettiin Mallorcalla. Tuolloin Ullrichin väitetään hypänneen aidan yli naapurin pihaan ja uhkailleen naapuriaan. Hänen naapurinsa on kuulu saksalainen näyttelijä ja ohjaaja Til Schweiger.

Tämän viikon perjantain välikohtaus sattui Frankfurtissa luksushotellissa. Poliisin mukaan Ullrich, 44, ensin riiteli ”escort-naisen” kanssa ja sitten pahoinpiteli hänet. Ullrichin lakimies ei ole suostunut kommentoimaan tapausta saksalaislehdille.

Taannoisessa haastattelussa Ullrich kertoi Bild-lehdelle, että hän on ollut pahoissa henkilökohtaisissa vaikeuksissa erottuaan vaimostaan. Hän käy terapiassa alkoholi- ja huumeongelmien vuoksi.

Ullrich myönsi vuonna 2013 käyttäneensä dopingia urallaan. Hän sai kahden vuoden kilpailukiellon. Ullrichin uran huippuhetkiin kuuluu Tour de Francen voittamisen ohella olympiakulta Sydneyssä 2000.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt