Odotettu UFC:n superottelu toteutuu! Conor McGregor palaa kehään – kohtaa voittamattoman venäläisen

Julkaistu:

Vapaaottelu
Conor McGregor tekee paluun UFC-häkkiin. Edessä on todellinen huippuottelu.
Kohujen keskellä ryvettynyt irlantilaisottelija Conor McGregor palaa UFC-kehään syksyllä. Viimeksi vuonna 2016 UFC:ssä otellut McGregor kohtaa venäläisen Khabib Nurmagomedovin kevyen sarjan superkohtaamisessa, josta odotetaan jopa UFC:n historian suurinta tapahtumaa.

Kaksikon välisellä huippukohtaamisella on herkuteltu jo pitkään. UFC:n johtohahmo Dana White vahvisti ottelun toteutumisen viimein perjantaina.
29-vuotias Nurmagomedov on toistaiseksi voittamaton urallaan (26–0). UFC:ssä venäläinen on otellut kymmenen kertaa.

McGregor on puolestaan pitänyt pitkän tauon vapaaottelusta. Hän vetäytyi UFC:stä voitettuaan vuoden 2016 marraskuussa kevyen sarjan mestaruuden Eddie Alvarezia vastaan. Hänestä tuli silloin ainoa ottelija, joka on on pitänyt hallussaan kahden painoluokan mestaruutta yhtä aikaa.

Lähes kahden vuoden mittaisen taukonsa aikana McGregor osallistui nyrkkeilyn superotteluun, jossa hän kohtasi moninkertaisen maailmanmestarin Floyd Mayweatherin. Mayweather voitti ottelun, mutta irlantilainenkin tienasi massiivisesta tapahtumasta valtavat taloudelliset voitot.

30-vuotias McGregor menetti menetti kevyen sarjan mestaruutensa ottelemattomuutensa takia keväällä, mutta yrittää nyt lunastaa sen takaisin Nurmagomedovilta, joka on dominoinut kevyttä sarjaa McGregorin poissa ollessa.

McGregorin ja Nurmagomedovin välillä on jo valmiiksi kitkaa. Huhtikuussa McGregor sai raivokohtauksen UFC-tapahtumassa ja heitteli roskakoreja sekä muuta tavaraa kohti bussia, jossa matkusti useita UFC:n ottelijoita.

Yksi kyydissä matkustaneista ottelijoista oli juuri Nurmagomedov.

– Haluan todellakin kohdata hänet kehässä. Vain minä ja hän, Nurmagomedov sanoi ennen kuin ottelu oli vahvistunut TMZ:n mukaan.

McGregor tuomittiin vihanhallintakursseille ja viiden päivän yhdyskuntapalveluun raivokohtauksensa seurauksena.

Kaksikon välinen superottelu käydään 6. lokakuuta Las Vegasissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt