Muut lajit

Pelialusta petti tähtipelaajan alta – seura tuomittiin miljoonakorvauksiin ”betonisesta kuolemankehästä”

Julkaistu:

Amerikkalainen jalkapallo
Reggie Bush voitti oikeusjuttunsa Ramsin NFL-joukkuetta vastaan.
Los Angeles Rams joutuu ESPN:n mukaan maksamaan 10,65 miljoonaa euroa keskushyökkääjä Reggie Bushille. Näin päätti amerikkalainen oikeusistuin, joka käsitteli Bushin nostamaa kannetta seuraa vastaan.

Bush loukkaantui vakavasti ottelussa San Francisco 49ersin ja St. Louis Ramsin välillä kaudella 2015. Lentopotkua palauttanut Bush pakotettiin sivurajan yli, ja Bush alkoi hidastaa vauhtiaan. St. Louisin sisäareenan tekonurmea ympäröi betonipohja. Kun Bush hidasteli vauhtiaan, hän menetti tasapainonsa betonialustalla ja kaatui.

Hän sai rytäkässä vakavan sivusidevamman.

Rams on jo jättänyt St. Louisin sekä vanhan peliareenan Edward James Domen ja muuttanut takaisin Los Angelesiin. Se ei kuitenkaan säästänyt seuraa kanteelta. Bushin mielestä stadionin peliolosuhteet olivat vaaralliset, sillä tekonurmi päättyi ja sen alla oleva betonialusta paljastui hänen mielestään liian pian sivurajan jälkeen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kanteessa Bush kuvailee aluetta, jolla hän loukkaantui ”betoniseksi kuolemankehäksi”.

– Olen hyvin tyytyväinen ratkaisuun. Tuomioistuin on puhunut, ja päätös on oikeudenmukainen, Bush kertoi St. Louis Post-Dispatchin mukaan.

Bush, 33, kertoi oikeudessa, että vamma käytännössä päätti hänen uransa. Hän yritti vielä pelata kaudella 2016 Buffalo Billsissä, mutta kausi jäi lyhyeksi.

Entinen New Orleansin ja Miamin tähtipelaaja väitti oikeudessa, että ilman vaarallisten peliolosuhteiden aiheuttamaa vammaa hän olisi allekirjoittanut huomattavasti pidemmän ja rahakkaamman sopimuksen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt