Muut lajit

Makwan Amirkhanilta upea paluuottelu UFC:ssä – tokeni vastustajan iskettyä hänet lattiaan!

Julkaistu:

UFC
Makwan Amirkhani kaatoi Jason Knightin UFC:n otteluillassa Liverpoolissa.
Makwan Amirkhani palasi UFC-kehään voitokkaasti sunnuntaina. Hän kaatoi amerikkalaisen Jason Knightin hajaäänituomiolla 2–1. Pisteet menivät Amirkhanille 29–28, 29–28, 27–30.

– Olin yli vuoden poissa, nyt palasin! Ja paluuottelu oli tämän hullun yleisön edessä, kiitos Liverpool, viihdyttäjä Amirkhani huusi yleisölle kehähaastattelussa ottelun jälkeen.

Amirkhani otteli edellisen kerran maaliskuussa 2017. Tuolloin hän hävisi Arnold Allenille.

Avauserässä nähtiin kovinta iskujenvaihtoa. Amirkhani aloitti paremmin ja iski välittömästi Knightin nenän verille. Jenkki Knight vastasi kuitenkin kovalla koukulla, joka kaatoi Amirkhanin siltä seisomalta lattiaan. Knight iski suomalaisen vielä toisen kerran nurin avauserässä.
Kaksi viimeistä olivat tasaista vääntöä, jossa vietettiin pitkät pätkät päällekkäin matolla. Yleisö alkoi päätöserässä tympääntyä villisti alkaneen ottelun seestymiseen ja buuasi äänekkäästi. Mutta ottelutyyli sopi Amirkhanille.– Tiesin hänen ottelusuunnitelmansa. Halusin, että tästä tulee hikinen kamppailu, ja toisesta erästä eteenpäin pystyin tekemään ottelusta enemmän painia. Se sopi minulle paremmin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Amirkhani psyykkasi vastustajaansa läpi ottelun elehtimällä ja ilveilemällä. Avauserässä hän näytti kieltä kahdesti Knightille ja sai yleisöltä suosionosoituksia.

– Tämä on showbisnestä. Varmasti nautitte siitä!

Amirkhani tietää jo, kenet haluaa kohdata seuraavaksi. Tähtäimessä on höyhensarjan nimimies Cub Swanson.

– Cub Swanson, let’s go! Amirkhani huusi kehässä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt