Muut lajit

Veikkaus epäilee: futsalpelaaja löi vetoa oman joukkueensa tappiosta pudotuspeleissä ja voitti – tutkintapyyntö poliisille

Julkaistu:

futsal
Veikkaus on tehnyt poliisille tutkintapyynnön epäselvästä vedonlyöntitapauksesta futsalin pääsarjassa.
Veikkaus on tehnyt poliisille tutkintapyynnön futsalin pääsarjassa tapahtuneesta vedonlyöntitapauksesta. Vedonlyöntiyhtiössä epäillään, että futsalin pääsarjassa pelaava pelaaja on lyönyt vetoa oman joukkueensa tappiosta.

– Selvityksessämme on ollut epäily, että yksi futsal-liigan pelaaja on pelannut merkittävällä summalla oman joukkueensa tappiota ja voittanut sillä rahaa. Nyt asiaa selvittää poliisi, Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa kertoo.

Ottelu, jossa lyötiin vetoa oli maaliskuussa pelattu puolivälieräottelu. Kyseessä on Veikkauksen tietojen mukaan yksittäistapaus. Vedon tarkkaa suuruutta yhtiö ei kommentoi. Ilta-Sanomat ei tavoittanut poliisin edustajia kommentoimaan tutkintaa.

Suomen urheilun eettisen keskuksen SUEK ry:n tutkintapäällikkö Jouko Ikonen kertoo, että SUEK ei ole toistaiseksi tapauksen tutkinnassa mukana. Hän on tietoinen epäilystä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olemme osaltamme vahvistamattomien tietojen varassa. Meillä ei ole tapauksesta yksityiskohtia. Jos Palloliitto pyytää apuamme, niin olemme mukana tutkinnassa, Ikonen kertoo.

SUEKin rooli tämän kaltaisissa tapauksessa on auttaa lajiliittoa tapauksen tutkinnassa. Kurinpitorangaistuksista päättää Palloliitto.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt