Nyt on söpöä! Kaisa Mäkäräinen opettaa Iivo Niskasta kutomaan peittoa presidenttiparin pojalle

Julkaistu: , Päivitetty:

pyeongchang 2018
Suomen joukkue on jälleen lankahommissa olympialaisissa.
Suomen olympiajoukkueen urheilijoilla riittää puuhaa myös silloin, kun ei kilpailla.

Neljä vuotta sitten Sotshissa Suomen olympiajoukkue otti tehtäväkseen neuloa valtavan kaulaliinan. Samalla lumilautavalmentaja Antti Koskisesta tuli nettijulkkis, ”neulova valmentaja”. Tempaus herätti iloista huomiota ympäri maailman.
Sotshin kaulaliinaprojektia jatkettiin Riossa 2016. Nyt on selvinnyt, että puikot ja lanka pysyvät urheilijoiden käsissä myös Pyeongchangissa.

Suomen olympiakomitea julkaisi Twitter-tilillään kuvia siitä, miten joukkue on taas aloittanut kudontahommat. Yhdessä kuvassa Kaisa Mäkäräinen opastaa hiihtomestari Iivo Niskasta toiminnan saloihin.
Myös pronssia maastohiihdossa voittanut Krista Pärmäkoski laittaa sormilla koreasti. Projektiin ottaa osaa varmasti moni muukin.

Lahjan kohdekin on selvillä, sillä olympiajoukkue on ottanut tehtäväkseen kutoa peiton presidentti Sauli Niinistön ja hänen puolisonsa Jenni Haukion helmikuun alussa syntyneelle poikalapselle.

– Me kudomme taas! Sotshissa teimme ison kaulaliinan, tällä kertaa peiton presidenttiparin pojalle, olympiajoukkueen Twitter-tilillä kerrotaan.

Kudontaprojekti ei ole taaskaan jäänyt huomaamatta maailmalla. Koskinen bongattiin tv-kuvista viikonloppuna niissä puuhissa kesken kilpailun. Amerikkalaismedioista mm. Mashable, Yahoo ja Huffington Post innostuivat aiheesta taas ja muistivat Koskisen vuoden 2014 kisoista.

Artikkeliin on korjattu klo 14.23. Pärmäkosken mitalin väri oikeaksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt