Kokaiinikartellin väitetään vaativan 900 000 euron hyvitystä Conor McGregorilta – UFC-tähdeltä uhmakas vastaus

Julkaistu:

Vapaaottelu
Conor McGregor on taas kohun keskellä.
Urheilun supertähti Conor McGregor on ollut viime päivät keskellä suurta kohua.

Useat nettisivustot väittivät aiemmin tällä viikolla, että vapaaottelun supertähden henki olisi uhattuna. Väitteiden mukaan McGregor olisi lyönyt baaritappelussa miestä, jolla on yhteyksiä Kinahan-huumekartelliin. Välikohtaus on tapahtunut tietojen mukaan sunnuntaina Dublinissa.

Väitteiden mukaan kartelliin kytköksissä olevaa noin 50-vuotiasta miestä olisi lyöty kahdesti kasvoihin.

Sosiaalisessa mediassa liikkuneiden huhujen mukaan Kinahan-kartelli olisi vaatimassa McGregorilta 900 000 euroa. Conor McGregorin isä Tony McGregor kiisti Irish Mirrorin mukaan väitteet rahavaatimuksesta ”pötypuheeksi”.

– Meillä ei ole mitään pelättävää. Kukaan ei ole kintereillämme, Tony McGregor sanoi.

Lehtitietojen mukaan poliisi ei tutki baarissa ollutta välikohtausta. Tony McGregorin mukaan poliisi ei ole ollut heihin yhteydessä.

Oikeudessa torstaina

Conor McGregor oli torstaina oikeusistunnossa, joka liittyi syytteeseen ylinopeudesta. Istunnon jälkeen tiedotusvälineiden edustajat kysyivät vapaaottelutähdeltä kommenttia väitteisiin, että hänen henkensä olisi uhattuna.

– Tulkaa hakemaan minut, McGregor sanoi ennen kuin hän kaasutti paikalta urheiluautollaan.
Conor McGregor, 29, on vauras huippu-urheilija. Hän kohtasi nyrkkeilylegenda Floyd Mayweatherin elokuussa Las Vegasissa järjestetyssä megaottelussa, josta hän tienasi jopa yli sata miljoonaa euroa.

McGregor julkaisi kuvia käynnistään oikeustalolla Instagramissa.