Conor McGregor menetti täysin malttinsa ja rähinöi Irlannissa – seuraava ottelu jää väliin? - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Conor McGregor menetti täysin malttinsa ja rähinöi Irlannissa – seuraava ottelu jää väliin?

Conor McGregor kirjoitti anteeksipyynnön viime viikonlopun tapahtumista.

Conor McGregor järjesti välikohtauksen Bellator 187 -illassa.

15.11.2017 22:46

Vapaaottelutähti Conor McGregor on pyytänyt anteeksi käytöstään viime viikonloppuna Dublinissa.

McGregor oli tukemassa ystäväänsä Charlie Wardia. UFC:n jälkeen merkittävimmän amerikkalaispromootion Bellatorin otteluillassa. Kun Ward otti tyrmäysvoiton vastustajastaan John Redmondista, McGregor loikkasi paikaltaan häkkiin ja hyppäsi Wardin syliin juhlimaan voittoa.

29-vuotias McGregor myös otti yhteen kehätuomari Marc Goddardin ja häkin turvamiehen kanssa.

Irlantilainen kaksinkertainen UFC:n mestari ei kuitenkaan ollut Wardin virallisena avustajana, eikä hänellä olisi ollut asiaa häkkiin.

– Olen vilpittömästi pahoillani käytöksestäni viime viikonloppuna Dublinissa. Olin tukemassa uskollista salikaveriani ja ystävääni, kun tunteeni ottivat vallan ja käyttäydyin sopimattomasti, McGregor kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

– Usean eri painoluokan UFC-mestarina, vastaavana tuottajana, roolimallina ja julkisuuden henkilönä minun täytyisi käyttäytyä paremmin.

Tuomari Goddardia kohtaan McGregorilla oli yhä painavaa sanottavaa.

– Tuomari Marc Goddard oli tekemässä järkyttävää päätöstä, kun hän yritti saada tajuttoman kamppailijan ylös lattiasta ja pakottaa ottelun jatkumaan toiseen erään. Hän teki niin vastoin mainitun ottelijan valmentajan tahtoa.

Rähinöintiään kehässä McGregor puolusti sillä, että pelko otti hänestä vallan. Hän sanoo pelänneensä Redmondin kokevan saman kohtalon kuin irlantilaisen ystävä João Carvalho aiemmin. Carvalho kuoli kehässä saamiinsa vammoihin.

– Pelkäsin, että pahin on taas tapahtumassa, menetin malttini ja ylireagoin. Olen pahoillani kaikille, McGregor kirjoitti.

Pohjois-Amerikan nyrkkeilystä ja kamppailu-urheilusta vastaavan komission puheenjohtajan Mike Mazzullin mukaan McGregor olisi ollut mukana UFC:n ottelukortilla 30. joulukuuta, mutta hänen osallistumisensa evätään tuoreen tempauksen takia. Asiasta The MMA Hourissa puhuneen Mazzullin mukaan hän suositteli ratkaisua UFC:lle. UFC ei ole kommentoinut asiaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?