Nyt puhuu Niki Juuselan virtsausvideolla pilkkaama Juhani Tamminen: ”Mitä helvettiä”

Juhani Tamminen ymmärtää hauskanpidon, mutta ei törkyvideoiden levittämistä.

Juhani Tamminen (vas.) joutui Niki Juuselan (oik.) härskin pilkan kohteeksi.

19.10.2017 14:22

Formulaselostaja Niki Juusela pilkkasi härskillä videolla Juhani Tammista. Juusela oli videolla ilmeisesti alkoholin vaikutuksen alaisena, ja hän oli virtsaavinaan wc-pönttöön sukuelin kädessään.

– Te olette varmaan ihmetelleet, missä olen ollut kaikki nämä ajat. Tällä hetkellä mä olen kusella, Juusela imitoi.

Ilta-Sanomat tavoitti Tammisen kommentoimaan asiaa. Kiekkolegenda sai tiedon videosta torstaina aamupäivän aikana.

– Tänään, kun avasin koulutustilaisuuden jälkeen puhelimen, niin oli tullut Juuselalta tekstiviesti. Olin, että mitä helvettiä, Tamminen kertoi.

– Vastasin viestiin, että jos on s****na mokattu, niin sitten otetaan puhelin käteen tai selvitetään asiat face to face.

Tamminen ei perusta tekstiviesteihin asioiden hoidossa.

– Minusta se on huonoa käytöstapaa ne tekstarit. En minä ainakaan kommunikoi niin.

Tamminen kommentoi viime kevään jääkiekon MM-kisoja CMorelle.

Videota Tamminen ei ole nähnyt. Hän kertoo, että myös MTV on ottanut yhteyttä häneen. Tammisen mukaan ”jonkinlainen hulabaloo siellä on menossa”.

Kiekkolegendan vastattua Juuselan tekstiviestiin F1-selostaja soitti Tammiselle.

– Sanoin, että kyllä tässä on hauskaa pidetty me pelimiehetkin, varsinkin nuorempana. Jos kyseessä oli joukkueen saunailta, niin kyllä me yhdestä asiasta huolehdittiin. Että tällaiset asiat jäivät sinne.

– Ei niitä s****na mihinkään levitykseen laiteta.

Hän kertoo antaneensa Juuselalle samaan hintaan lisää maailmaa nähneen konkarin neuvoja.

– Ensinnäkin katso, missä jengissä ryyppäät. Ja toiseksi, ellei sulla ole se jengi kontrollissa ja sitten kun kuppaat, niin ota puhelin käteen ja sano sille kohteelle, että sorry.

Tamminen korostaa haastattelussa useaan otteeseen sitä, että hän ymmärtää hauskanpidon, mutta videoiden levittäminen tapahtumista ei mene hänen jakeluunsa.

– Kiekkojoukkueessa tällaista videota levittänyttä oltaisiin roikotettu pää alaspäin puolitoista minuuttia ja pudotettu sitten lattiaan. Se olisi loppunut siihen.

Tamminen ja Juusela tuntevat toisensa töidensä kautta. Juusela aloitti formulaselostajana CMore -kanavalla tämän vuoden alussa ja Tamminen kommentoi keväällä jääkiekkoa samalle kanavalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?