Muut lajit

UFC:n tähtiottelija avautui rajusta painonpudotuksestaan, julkaisi riutuneen kuvan: ”Olin tappamassa itseäni lajin vuoksi”

Julkaistu:

Vapaaottelu
Uusi painoluokka on helpotus Paige VanZantille.
Vapaaottelusarja UFC:n tunnetuimpiin naisottelijoihin kuuluva Paige VanZant otteli viimeksi vuosi sitten joulukuussa, jolloin hän hävisi teknisellä tyrmäyksellä Michelle Watersonille.

Hän joutui vetäytymään lokakuisesta paluuottelustaan UFC 216:ssa selkävaivojen takia mutta kuntouttaa nyt itseään palatakseen häkkiin.

VanZantin painoluokka on ollut naisten alin eli korsisarja (52-kiloiset) mutta hän siirtyi tänä vuonna uuteen painoluokkaan, kärpässarjaan (56,7 kg). Painoluokka lisättiin UFC:hen vasta viime keväänä.

VanZant on uudistuksesta iloinen. Hän kertoi hiljattain The MMA Hourissa vaikeasta ja kuluttavasta painonpudotuksestaan ennen otteluita.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Viimeisiin otteluihini olen pudottanut painoa 137 paunasta (62 kiloa) 115 paunaan (52 kiloa). Olen paljon painavampi kuin ihmiset luulevat. Painonpudotus on ollut todella suuri. Rehellisesti sanottuna olen tappanut itseäni tämän lajin takia, hän kertoi.

Painonpudotus on tuonut mukanaan terveysongelmia.

– Ennen edellisiä otteluitani olen pyörtynyt kylpyhuoneeseen. Ennen viime ottelua lääkärit olivat lähellä kieltää minua menemästä häkkiin.

163-senttinen VanZant myöntää, että hän kehitti itselleen syömishäiriön päästäkseen oikeaan painoon.

– Se ei ollut enää hauskaa. Inhoan painonpudotusta, inhoan koko prosessia. Pyörtyminen kylpyhuoneeseen ei ole hienoa, se on kuin tekisi kuolemaa kylpyammeessa.

– Vanhempani katsoivat sitä touhua ja sanoivat, että jos enää koskaan käyn sitä läpi, he eivät halua tuntea minua.

VanZant julkaisi vähän aikaa sitten itsestään kuvan korsisarjan ottelukunnossa. Hän on siinä suorastaan riutuneen näköinen.Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– 115 paunaa (n. 52 kiloa) painava Paige? Ei kenelläkään ole aikaa siihen. En malta odottaa kärpässarjaa! Kuka on samaa mieltä? hän kirjoitti.

VanZant osallistui viime vuonna Tanssi tähtien kanssa -ohjelmaan, jossa hän sijoittui toiseksi. Hän työstää parhaillaan omaelämäkertaansa, joka kulkee nimellä ”Rise” (Nousu).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt