Makwan Amirkhanilta taas jäätävä kuitti Juho Tolppolalle – torppasi haasteen kahdella lauseella

rac

Julkaistu:

Vapaaottelu
Makwan Amirkhani kommentoi Juho Tolppolan heittämää haastetta Ilta-Sanomille kirjansa julkistamistilaisuudessa.
Vapaaottelija Makwan Amirkhani onnistui suututtamaan ainakin yhden nyrkkeilijän, kun hän oli kommentoimassa Olavinlinnan nyrkkeilyiltaa elokuun lopussa.

– Mäkin olisin voinut mennä sinne. Olisin hakannut molemmat. Sellaiset mietteet tuli ilmoille. En tiedä. Mun mielestä puhuttiinkin tuosta, että tuosta ei saanut täydellistä kuvaa siitä, kuinka kova ammattilainen nyrkkeilijä on, Amirkhani arvioi tuolloin Tuomo Erosen ja georgialaisen Giorgi Abuladzen välistä ottelua.

Amirkhanin lausunnosta kipinää ottanut nyrkkeilijä Juho Tolppola lähetti vapaaottelijalle haasteen Instagramissa. Hän julkaisi Amirkhanista vanhan, Mr. Finland -kisoissa otetun kuvan.

– Minua ja kamppailu ihmisiä rupesi siihen malliin vi***taa mister makwan (järkyttävät boxerit muuten) että eiköhän me tehdä suomen ensimmäinen vapari ja ammattinyrkkeilijän OIKEA kohtaaminen vaikka turkuun kotikehääsi jos vaan kanttii lunastaa puheita eilisestä, Tolppola haastoi.Haasteen innoituksena oli vapaaottelija Conor McGregorin ja nyrkkeilijä Floyd Mayweatherin hiljattain kamppailtu kohuottelu.

Viestien vaihto jatkoi Snapchatissa, jossa Amirkhani vastasi Tolppolalle keskisormi-kuvalla.Tolppola antoi vastauksen pian.

– Säälittävä vastaus! On ne ainakin paremmat kalsarit. Mut kehään nyt s**tana höpöhöpö mies, Tolppola kirjoitti.

Amirkhanilta ei saatu elokuussa tuoreeltaan kommenttia tapauksesta eikä siitä, nähdäänkö häntä mahdollisesti nyrkkeilykehässä vielä joskus.

Ilta-Sanomat kysyi haasteottelusta Amirkhanilta tämän elämäkerran julkistustilaisuudessa keskiviikkona.

Mitä mieltä olet Juho Tolppolan haasteesta?

– Kuka on Juho Tolppola? Amirkhani vastasi.

Nähdäänkö sinut jossain vaiheessa nyrkkeilykehässä hänen kanssaan?

– Mä tykkään puhtaasta urheilusta.

Tällä kuitillaan Amirkhani viittasi Tolppolan dopingkäryyn.

Tolppola kärähti vuonna 2015 dopingista ja kärsi kahden vuoden kilpailukiellon. Tolppolan oli määrä palata kehään tämän vuoden maaliskuussa, mutta hän sairastui.

Amirkhani kertoi myös omista paluusuunnitelmistaan. Hänet on nähty viimeksi UFC:ssä maaliskuussa, jolloin hän kärsi tappion britti Arnold Allenille tuomariäänin 1–2.

– Tarkoitus on otella 30. joulukuuta Vegasissa, jos Trump päästää minut maahan. Toinen vaihtoehto on tammikuussa Euroopassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt