Huikeaa videota katsottu yli 35 miljoonaa kertaa – Conor McGregorin fani ohitti turvatoimet kekseliäästi

Julkaistu:

Viraalivideo
Nuori mies julkaisi hitiksi muodostuneen videon siitä, miten hän pääsi Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin superottelun kulisseihin.
Bristolilainen Zac Alsop onnistui viime viikolla Lontoossa pääsemään nyrkkeilyn superottelun promootiotapahtuman kulisseihin ja vain metrien päähän idolistaan Conor McGregorista.

Aiemminkin vastaavankaltaisia temppuja tehnyt Alsop on julkaissut YouTubessa videon tapahtuneesta. Videon mukaan Alsopin projekti sai lähtölaukauksensa kaksi päivää ennen McGregorin ja Floyd Mayweatherin saapumista Lontooseen, kun hän sai kuulla tilaisuudesta.

Ison auttavan käden tarjosi Mayweatherin autonkuljettaja. Hän oli lisännyt Instagramiin kuvan, jossa näkyivät tapahtuman pressi- ja promoottoripassit. Kuvan avulla Alsop, taitava kuvankäsittelijä, onnistui Photoshopissa taiteilemaan itselleen väärennetyt versiot.

Videotaan ironisella kerronnalla höystävä Alsop pääsi Wembley-areenaan turvatarkastusten ohi klassisella tempulla: isokokoisen miehen vanavedessä.

Sisätiloissa areenan käytävillä pyörinyt Alsop pääsi tuurilla ja taidolla kehän laidalle ja backstagelle. Hän oli pukeutunut pukuun, myös korvanappi kuului asuun.Jos video ei näy selaimellasi, näet sen tästä.

Videota on YouTubessa katsottu yli miljoona kertaa. Facebookissa UNILAD-sivulla video on saanut 34 miljoonaa näyttöä.

Alsop halusi areenalla tehdä neljä eri asiaa, joista viimeinen oli tämän kysymyksen kysyminen:

– Ottelisitko mieluummin 20 ankan kokoista Mayweatheria vai yhtä Mayweatherin kokoista ankkaa vastaan?

Nuori mies oli kasvokkain McGregorin kanssa, mutta ei lopulta uskaltanut avata suutaan.

Videon lopussa hän pyytää McGregoria vastaamaan kysymykseen, jos hän näkee videon. Myös matka Vegasiin katsomaan ottelua kelpaisi brittimiehelle.

McGregor ei tiettävästi ole ainakaan vielä vastannut.

180 miljoonan dollarin tanssi eli Floyd Mayweather vastaan Conor McGregor otellaan 26. elokuuta Las Vegasissa.