UFC-pomolta tyly viesti Conor McGregorille: ”Se tuhoaisi hänen elämänsä, ja Mayweather voittaisi”

Julkaistu:

Vapaaottelu
Conor McGregorin otteet tulevassa nyrkkeilyn suurottelussa puhuttavat. UFC:n pomo tyrmäsi ajatuksen vapaaotteluliikkeiden käyttämisestä nyrkkeilykehässä.
Vapaaottelusarja UFC:n kuumin kamppailija Conor McGregor on kovan haasteen edessä Las Vegasissa 26. elokuuta. Hän kohtaa voittamattoman nyrkkeilyn maailmanmestarin Floyd Mayweatherin ottelussa, joka käydään nyrkkeilysäännöillä.

Spekulointia ottelun lopputuloksesta on käyty laajalti. Suuri määrä nyrkkeilyn entisiä legendoja on sanonut, että McGregorilla ei ole mitään mahdollisuuksia Mayweatheria vastaan. Ex-nyrkkeilijöistä Oscar de la Hoya on jopa sanonut, että tuleva matsi vapaaottelijan ja perinteisen nyrkkeilijän välillä pilaa lajin.

Myös raskaan sarjan legenda Mike Tyson kommentoi elokuun ottelua sanomalla, että olisi mielenkiintoista nähdä McGregorin käyttävän vapaaottelusta tuttuja tekniikoita kehässä.

UFC:n ylin pomo Dana White kuitenkin tyrmää Tysonin ehdottaman skenaarion.

– Conor haastettaisiin oikeuteen ja se tuhoaisi hänen elämänsä, ja Mayweather voittaisi, White sanoi NY Postin mukaan.

Whiten mukaan McGregoria uhkaisi varmasti syyte, jos hän tekee ottelussa jotain muuta kuin lyö Mayweatheria käsillään vartaloon tai päähän. Seuraamukset olisivat UFC-pomon mukaan ”massiivisia”.

– Niin ei vaan saa tapahtua, White totesi.


White kertoi, että McGregorin UFC-sopimukseen on kirjattu sääntöjä vapaaottelumetodien käytöstä muualla kuin ottelukehässä. Tarkasti lueteltuja yksityiskohtia ei kuitenkaan kerrota julkisuuteen.

McGregorilta itseltään kysyttiin aikooko hän käyttää vapaaotteluliikkeitä nyrkkeilyottelussa.

– Näemme sen sen otteluiltana, irlantilainen vastasi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt