Muut lajit

Kaisa Mäkäräinen ja Mari Laukkanen riemukkaissa kuvissa – ampumahiihdon tähtikaksikko otti uuden lajin haltuun

Julkaistu:

Suunnistus
Suomen ampumahiihdon kirkkaimmat tähdet osallistuivat lauantaina Venlojen viestiin.
Kaisa Mäkäräinen ja Mari Laukkanen kisasivat lauantaina itselleen vieraammassa lajissa, kun ampumahiihtäjät osallistuivat kotiseudullaan Itä-Suomessa järjestettyyn Venlojen viestiin.

Ampumahiihtotähdet suunnistivat Pummit kadoksissa -hyväntekeväisyysjoukkueessa entisen jääkiekkoilijan Kirsi Hännisen ja Saana Vuorisen kanssa.

Laukkanen ja Mäkäräinen kertoivat ennen kisaa jännittävänsä koitosta Enon metsissä. Edellisestä suunnistuskerrasta oli kulunut reippaasti aikaa.


– Olen ensimmäistä kertaa Jukola-tapahtumassa ja ylipäänsä suunnistamassa. Kahteenkymmeneen vuoteen en ole tainnut karttaan koskea. Saa nähdä, löydänkö itseni Venäjältä, Laukkanen kertoi perjantaina naureskellen Ilta-Sanomille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kaksikko selvisi kuitenkin urakastaan kunnialla. Avausosuuden suunnistanut Laukkanen selvitti osuutensa tunnissa ja kahdessa minuutissa. Hän toi joukkueensa vaihtoon sijalla 196, mikä oli ensikertalaiselle hyvä suoritus.


Kakkososuuden suunnistanut Mäkäräinen selvitti urakkansa tunnissa ja kahdeksassa minuutissa. Pummit kadoksissa oli lopputuloksissa sijalla 381.

Venlojen viestin voittoa juhli lauantaina ruotsalaisjoukkue Alfta ÖSA. Tampereen Pyrinnön kakkosjoukkue oli parhaana suomalaisseurana neljäs. Kaikkiaan Venlojen viestiin osallistui tänä vuonna yli 1300 joukkuetta.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt