Homokommentit toivat Aleksi Valavuorelle potkut hiljattain – vuonna 2015 ei tienannut euroakaan

Aleksi Valavuorella ei euroakaan verotettavaa ansiotuloa 2015.

Aleksi Valavuori sai viime viikolla potkut.

1.11.2016 12:47

Aleksi Valavuori ei ole tiistaina julkaistujen verotietojen mukaan tienannut euroakaan verotettavaa ansiotuloa vuonna 2015. Hänellä ei ollut myöskään pääomatuloja.

Vuonna 2014 37-vuotiaan Valavuoren ansiotulot olivat 58 876 euroa. Urheiluvaikuttajan verotettavat tulot Suomessa ovat heilahdelleet rajusti vuodesta toiseen. Vuotta aiemmin hänen ansiotulonsa olivat 1 882 euroa.

Valavuori päätyi viime vuoden aikana myös ulosottoon, kun Finnair peri häneltä 20 000 euroa vuonna 2013 järjestetyn epäonnistuneen kannatusmatkan kuluja. Valavuori oli tuolloin mukana järjestämässä lentopallofanien EM-kisamatkaa.

Valavuori sai viime viikolla potkut Espoo Unitedin koripalloseuran managerin paikalta homovastaisten tviittien vuoksi.

Valavuori otti Twitterissä kantaa Lidlin maitokampanjasta nousseeseen kohuun. Kampanja oli tulkittu seksuaalivähemmistöjä vähätteleväksi.

– Nyt on taas joku puuterikuorrutettu glitteri-rimppakinttuhintti vetänyt maidot väärään reikään. Enkä tarkoita nenää, Valavuori kirjoitti omalla tilillään.

Myöhemmin samana iltana Valavuori tviittasi, että ”meille ei homoja palkata”. Koripallomanageri pahoitteli viestejään seuraavana päivänä, mutta se ei pelastanut hänen työpaikkaansa.

Aiemmin mm. ToPon ja Loimaa Bisonsin taustalla sekä useissa viihdemaailman tehtävissä toiminut Valavuori etsii nyt aktiivisesti uusia töitä.

Lue kaikki uutiset tuloista ja veroista täältä.

Ketkä Suomessa tienasivat yli 100 000 euroa? Katso IS:n verokoneesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?