Muut lajit

36 kiloa laihtunut suosikkiselostaja kyllästyi urheiluun ja vaihtoi ammattia – ”Teen jäsenkorjausta ja sisäelinhierontaa”

Julkaistu:

TV-URHEILU
Juha Taivainen laihtui 36 kiloa ja lopetti urheilun seuraamisen kokonaan.
Jalkapalloa ja jääkiekkoa MTV:n kanavilla vuosia selostanut Juha Taivainen ilmoitti toukokuussa lopettavansa selostajan työt.

Silloin hän ei vielä paljastanut tulevia suunnitelmiaan, mutta nyt on selvinnyt, että hän toimii Helsingissä kivihoitajana.

– Teen muun muassa lämminkivihierontoja, kehonluentaa, jäsenkorjausta ja sisäelinhierontaa, hän valottaa.

Lopetuspäätös oli Taivaisen oma. Muun muassa Pikkuleijonien MM-finaalin 2014 selostaneelle Taivaiselle olisi edelleen ollut tarjolla selostushommia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Koin tekeväni täysin merkityksetöntä työtä. Jouduin pänttäämään jokaista ottelua varten hirveän määrän maailman turhinta dataa. Se, kuka pelaaja siirtyy mihinkin seuraan, on vain pintaraapaisua eikä auta rakentamaan henkilökuvaa pelaajista. Pinnallisuus rasitti, hän kertoo.

Taivainen ei enää seuraa huippu-urheilua lainkaan.

Laihtui itse 36 kiloa

Taivainen uskoo tekemiinsä hoitoihin, koska hän on itse esimerkki niiden toimivuudesta. Miehen ulkonäkö on muuttunut viime vuosina radikaalisti.

– Olen laihtunut kolmessa vuodessa 36 kiloa. Minulla oli nivustyrä, johon lääkäri antoi leikkausajan ja särkylääkereseptin, mutta ei mitään itsehoito-ohjeita. Mietin, että miksi en itse hoitaisi itseäni kuntoon, hän kertoo.


– Kukaan ei voi täysin parantaa toista, vaan ihmisen on tehtävä se itse, Taivainen lisää.

Päivitys kello 11.11: Poistettu artikkelista termi kalevalaista jäsenkorjausta. Termi on EU-nimisuojattu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt