Lohturuokien olympiaennätys? Sulkapalloilija upotti pettymyksensä kasaan roskaruokaa - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Lohturuokien olympiaennätys? Sulkapalloilija upotti pettymyksensä kasaan roskaruokaa

Australialainen sulkapalloilija Sawan Serasinghe heitti terveellisen dieettinsä mäkeen olympiatappion jälkeen.

Serasinghe päätti heittää terveellisen ruokavalion kertaheitolla.

15.8.2016 14:29

Tappion kärsinyttä mieltä voi lohduttaa monella tapaa. Austalialainen sulkapalloilija Sawan Serasinghe valitsi keinokseen perinteisen lohturuoan.

Serasinghe hävisi joukkuekaverinsa Matthew Chaun kanssa miesten nelinperin alkuerissä kanssa Kiinan Taipeille, ja 22-vuotias sulkapalloilija päätti tappion jälkeen heittää terveellisen dieettinsä mäkeen.

Serasinghe paineli McDonaldsin kassalle, tilasi sapuskaa arvoilta 6 000–8 000 kilokalorin edestä ja latasi kuvan ruokailuhetkestään Facebookiin.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä.

– Huh mikä viikko Riossa! Pakko sanoa, että olen pettynyt tämän päivän otteluun, Serasinghe kirjoitti lauantaina julkaistun kuvan yhteyteen.

Hän olisi halunnut päättää turnauksensa voittoon maailmanlistalla paljon korkeammalle sijoittunutta paria vastaan, mutta oli kuitenkin oppinut Riossa paljon. Seranghine kirjoitti palaavansa kotiin harjoittelemaan ja kehittymään lisää.

Mutta, sitä ennen:

– Nyt on aika syödä roskaruokaa kuukausien terveellisen syömisen jälkeen!

Serasinghen kuvassa on kuusi hampurilaista, kuudet isot ranskalaiset, kuusi suklaabrownieta ja neljäkymmentä kananuggettia. Tarina ei kerro, söikö Serasinghe todella kaiken ruoan itse.

Monet muutkin urheilijat ovat pistäneet ainakin hetkellisesti dieettinsä tauolle, sillä he saavat syödä Rion kisakylän McDonaldsissa ilmaiseksi. Jonot ovat välillä luikerrelleet ovesta ulos kaduille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?