Muut lajit

Onko tämä 19-vuotias luonnonoikku UFC:n seuraava megatähti? Voitti nyt giljotiinikuristuksella

Julkaistu:

UFC
Sage Northcutt on noussut kuumaksi nimeksi UFC:ssä.
Yhdysvaltalaisen vapaaottelijan Sage Northcuttin kroppa on kuin veistos, ottelutyyli kuin ninjalla ja paketin kruunaa otteluiden jälkeen nähdyt näyttävät volttituuletukset (Youtube-linkki).Ei siis ihme, että markkinointikelpoisia ottelijoita rakastava vapaaottelun maailman ykkösorganisaatio UFC rakentaa ”Super”-lempinimellä tunnettavan karate-, taekwondo-, kajukenbo- ja potkunyrkkeilytaustaisen houstonilaisen uraa huolella.

Northcutt on otellut nyt kahdesti ja voittanut molemmilla kerroilla nopeasti, viimeksi viime yönä Las Vegasissa UFC Fight Night -tapahtumassa Cody Pfisterin. Yhteensä miehen ammattilaisura käsittää nyt seitsemän ottelua ja seitsemän voittoa. Kaikki voitot ovat tulleet ennen täyttä aikaa.

Lokakuussa UFC 192:ssa Northcutt tyrmäsi Francisco Trevinon alle minuutissa. Viime yön ottelu Pfisteriä vastaan kesti toisen erän alkuun, kunnes Northcutt väänsi giljotiinikuristuksen vastustajastaan. Nuorukainen ei häkeltynyt, vaikka jäi ensimmäisessä erässä hetkeksi vahvan painijan Pfisterin alasviemäksi ja saattoi jopa hävitä ensimmäisen erän.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tavallaan vain lepäsin kehässä ja annoin hänen väsyttää itsensä.

– UFC on minulle mahdollisuus, jonka aion myös käyttää parhaani mukaan, 70,3 kilon kevytsarjassa otteleva Northcutt hymyili ottelun jälkeen.Northcuttin kamppailulajitausta on tullut verenperintönä. Hän kilpaili karatessa jo 5-vuotiaana ja oli 9-vuotiaana kaikkien aikojen nuorimpana Sport Karate Magazinen kannessa. Northcutt sanoi jo pikkupoikana lehden haastattelussa, että haluaa UFC:n mestariksi.

– Siskoni Colbey on suurin syy siihen, että aloin treenaamaan. Hän ylsi mestariksi sekä karatessa että potkunyrkkeilyssä ja näytti nauttivan siitä, joten halusin samaa, ”Super-Sage” kommentoi UFC:n verkkosivuilla.Tällä hetkellä Northcutt on UFC:n nuorin ottelija. Mestaruusotteluun yltääkseen hän tarvinnee vielä useamman voiton. Kevytsarjan mestaruutta pitää tällä hetkellä brassi Rafael dos Anjos.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt