Hyvää urheilupäivää! Ruuskanen ja Pitkämäki loistivat Kalevan kisoissa – miten käy Wirkkalan?

Julkaistu:

hyvää urheilupäivää!
Huomenta! IS kokosi sunnuntain kuumimmat urheiluaiheet yhteen juttuun.

Ruuskasen ja Pitkämäen show

Kalevan kisojen päätöspäivä tarjosi monin tavoin dramatiikkaa. Päähuomio oli keihäskilpailussa, jota hallitsivat odotetut nimet. Tero Pitkämäen avauskierroksen 87,82 oli kantaa voittoon, kunnes Antti Ruuskanen pamautti päätöskierroksella upean 88,98. Mutta...

Miten käy Wirkkalan?`

Kisa kolmannesta MM-kisapaikasta käytiin Teemu Wirkkalan ja Ari Mannion välillä. Wirkkalan vaatimaton 79,32 riitti keskinäiseen voittoon, mutta Wirkkala heitti nivusvaivaisena. Hänellä on reilu viikko aikaa kuntoutua ennen kuin Suomen MM-ryhmä pitää lyödä lukkoon.

Lue IS:n kaikki jutut Kalevan kisoista tästä.

Yleisurheilussa puhkesi dopingskandaali

Brittiläinen Sunday Times ja saksalainen ARD/WRD kertovat saaneensa haltuunsa tulokset 12 359 verinäytteestä, jotka yli 5 000 urheilijaa on antanut 11 vuoden aikana. Myös BBC on päässyt tutustumaan asiakirjoihin. Lue tästä, mistä on oikein kyse.

Wenger ja Mourinho taas kinatuulella

Vanhat sedät jaksavat kiukutella. Arsenal kaatoi Chelsean Englannin perinteisessä supercupissa eli Community Shieldissä. Se oli Wengerille ensimmäinen voitto Mourinhosta 14 yritykseen. Ottelun jälkeen herrasmiehet kiukuttelivat kumpikin omilla tavoillaan, ja kalabaliikki oli valmis.

Jääkö HJK ilman huippuhankintaa

Nigerialaissivusto allnigeriansoccer.com kertoi viikonloppuna, että HJK neuvottelee entisen Nigerian ex-maajoukkuepelaajan Taye Taiwon kanssa. Vasen pakki on edustanut maataan 53 kertaa ja pelannut mm. Marseillessa ja AC Milanissa. Sunnuntaina sivusto kuitenkin kertoi, että Taiwo matkusti pois Suomesta. Lue tästä, miksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt