Muut lajit

Mikko Leppilampi teki kovan tempun - selvisi alamäkiluistelun MM-finaalipäivälle!

Julkaistu:

Alamäkiluistelu
Suomalaisilla alamäkiluistelijoilla oli hyvä päivä MM-sarjan avauskilpailussa Espoossa. 11 suomalaista luistelijaa ylsi lauantain finaalipäivälle Serenan jääradalla.
Finalistien joukossa on näyttelijä Mikko Leppilampi, joka säväytti jo 19. tammikuuta kisan karsinnassa. Sama tahti jatkui perjantaina, kun Leppilampi oli eränsä toinen ja pääsi finaaliin.

Leppilampi oli kaatua radan yläosassa, mutta sinnitteli maaliin kakkosena.

- En mä muista, koska olisin jostain saanut tommosia kicksejä, Leppilampi sanoi järjestäjien tiedotteessa.

Leppilampi on kilpaillut jäärännissä vasta muutaman kerran.

- Jotenkin ajattelin, että viihdyttäjänä minun olisi pitänyt maalissa näytellä ja viihdyttää yleisöä, mutta ei tarvinnut. Kilpailu oli paljon enemmän kuin osasin odottaa, Leppilampi jatkoi.

Näyttelijä-juontajalta kysyttiin vuosi sitten vastaavassa tapahtumassa, aikooko hän olla 2014 mukana Serenassa. Leppilampi suostui ja pärjää lajissa hyvin. Miehellä riittää energiaa, koska elämäntavat ovat menneet remonttiin.

- Tajusin hiljattain, etten ole yhtäkkiä puoleen vuoteen juonut tipan tippaa alkoholia tai polttanut tupakkaa, Leppilampi kertoi Ilta-Sanomissa torstaina.

Kaikilla ei mennyt putkeen. Suomalaishuippu Miikka Jouhkimainen kaatui ensimmäisessä aikalaskussaan ja loukkasi lonkkansa. Jouhkimainen osallistui toiseen laskuun, mutta jäi täpärästi finaalista.

Yleisölle ilmainen finaalipäivä starttaa lauantaina klo 17. Loppukilpailussa on mukana 64 luistelijaa. Kierros kierrokselta määrä vähenee, kunnes finaalinelikossa ratkaistaan Red Bull Crashed Ice MM-osakilvan voittaja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt