Seurapomo ei niele Usain Bolt -väitteitä - Muut lajit - Ilta-Sanomat

Seurapomo ei niele Usain Bolt -väitteitä

Ammattilaisseura Melbourne Starsin johtaja koettaa kääntää lajiliiton edustajien päät Usain Boltin tapauksessa.

Boltin krikettilokka on ollut vastatuulessa.­

22.8.2012 13:29

Krikettiseuran Bolt-aikeet paljastuivat jo pian Lontoon olympialaisten jälkeen, kun jamaikalainen paljasti neuvottelevansa Starsin kanssa pelaamisesta Australian Big Bash- sarjassa.

Hanke on kuitenkin ollut vastatuulessa, sillä Australian krikettiliitto on suhtautunut ajatukseen varsin nyrpeästi. Liiton edustajien mukaan Boltin "sirkusmainen" mukaan tuleminen alentaisi sarjan arvoa.

Vastarinnasta huolimatta Melbourne Starsin puheenjohtaja Eddie McGuire ja lajilegenda, Starsin kapteeni Shane Warne yrittävät edelleen saada Bolt-visiitin tapahtumaan.

McGuire ja Warne eivät sulata liiton väitteitä.

- Ehkä joidenkin henkilöiden, jotka puhuvat siitä (Boltin tulemista) jotenkin negatiivisena asiana, pitäisi tulla minun kanssani juttelemaan ja selvittämään, mitä me oikeastaan olemme tekemässä. Ei heidän pitäisi tästä kantaa huolta, McGuire sanoi Camden Advertiserille.

Hänen mukaansa liiton pitäisi jo tässä vaiheessa olla kiitollinen Boltille.

- Jos rehellisiä ollaan, Usain Bolt on tuonut liigan markkinointiin jo todella paljon potkua. Vaikka hän ei koskaan tulisikaan, hän on tehnyt lajille jo niin paljon, että liiton pitäisi jo tässä vaiheessa pitää juhlaparaati hänelle.

Big Bash -sarja käynnistyy joulukuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?