Muut lajit

Sundstedtin keskiviikko ei mennyt kuin Strömsössä - myöhässä omista häistä

Julkaistu: , Päivitetty:

Naisten aika-ajossa 11:nneksi polkeneen Pia Sundstedtin päiväohjelma jatkui tiiviinä.
Sundstedtin ja pitkäaikaisen elämänkumppanin Olaf Schumacherin piti mennä naimisiin keskiviikkona kello 18.30 paikallisessa merimieskirkossa. Kaikki ei mennyt kuin Strömsössä.

- Pia tuli kämpille ja puhkui, että nyt on ihan kauhea stressi. Minä kysyin, että mikä stressi sulla nyt kisan jälkeen voi olla? Pia vastasi, että hän on kaksi tuntia myöhässä omista häistään, kokkolalalaislähtöisen pyöräilijän huonetoveri, olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela naureskeli.

Sundstedt pääsi kilpailupaikalta Hampton Courtista kohti olympiakylää alun perinkin hieman myöhässä, sillä kuivuneesta elimistöstä ei tahtonut irrota dopingnäytettä. Sen jälkeen bussi juuttui miesten aika-ajokilpailun aiheuttamiin ruuhkiin ja ajokieltoihin.

Lopulta Sundstedt, sulhanen ja morsion veli, olympiajoukkueen pyöräilyvalmentaja Ralf Sundstedt pyöräilivät kisakylästä kirkolle, jossa hääväki odotti kärsivällisesti. Fillareilla tultiin takaisinkin, häälahjat repuissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Illalliselle hääväki ja juhlapari sentään ehtivät ajoissa. Se nautittiin lontoolaisessa hienostoravintolassa.

Sundstedt tapasi tunnetun antidopingtutkijan, Lontoossa Saksan pyöräilymaajoukkueessa vaikuttavan Schumacherin Sydneyn olympiakisoissa 2000. Pari on kahdeksan vuotta asunut Saksan Freiburgissa. Viime vuonna Sundstedt kysyi mieheltään, kävisivätkö häät Lontoossa, jos tulee olympiapaikka. Vastaus oli myönteinen.
Sundstedtin hääkiireistä kertoi ensimmäisenä Keskipohjanmaa.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt