Olympiapomo: Twitterissä kikkailevat urheilijat eivät menesty

Julkaistu:

Lontoon olympialaisten pääpomo Sebastian Coe varoittaa urheilijoita liian intensiivisestä suhteesta sosiaaliseen mediaan.
- Olen huomannut, että alisuorittavien urheilijoiden ja heidän Twitter-viestiensä määrät korreloivat keskenään, Coe sanoo.

Entinen huippujuoksija, muun muassa kaksi olympiakultaa voittanut Coe korostaa, ettei ole Twitteriä, Facebookia tai muita sosiaalisen median työkaluja vastaan, mutta kehotta urheilijoita miettimään, mihin energiat kannattaa suunnata kenties koko uran tärkeimmällä hetkellä.

- Omalta osaltani voin sanoa, että minä keskityin vain kilpailuun. Mutta aikakausi oli silloin toinen. Jos kilpailisin nyt, en olisi kiinnostunut Twitteristä tai lukisi viestejä siellä. En näe mitään syytä, miksi tekisin niin, Coe sanoo.

Twitter on parissa vuodessa lyönyt voimakkaasti läpi jokaisella elämänalueella. Coe ymmärtää tämän. Silti hän korostaa oleelliseen keskittymisen merkitystä.

- Olympialaiset eivät ole ajokoe, jonka voit epäonnistuessasi uusia seuraavassa kuussa. Urheilussa ei ole huomista. Olet olympialaisissa vain kerran, Coe linjaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt