Pete Parkkonen paljastaa Avecissa, millaista Vain elämää -kuvauksissa todella oli: ”En muista siitä mitään”

Pete Parkkonen kertoo Avec-verkkomedian haastattelussa korona-aikana kokemastaan uupumuksesta.

Pete Parkkonen nähdään tänä syksynä kahdessa eri tv-tuotannossa.

4.10. 20:27 | Päivitetty 5.10. 16:49

Myös Pete Parkkonen esiintyy käynnissä olevan Vain elämää -sarjan kolmannellatoista kaudella.

Laulaja kertoo ravintola-alan Avec-verkkomediassa muun muassa kulissien takaisesta kiireestä, joka Vain elämää -kuvauksissa vallitsi.

– Puhuimme juuri ohjelmaan myös osallistuneen Yonan kanssa siitä, että emme kumpikaan muista kuvauksista mitään. Paine ja kiire on heti ensimmäisestä kuvauspäivästä lähtien tosi kova. Kun kuvaukset loppuivat, menin huoneeseeni ja kaaduin sänkyyn.

Parkkonen kertoo olleensa kuluneena vuonna muutenkin rasittunut. Ensin oli koronan piinaama, koko ammatinharjoittamisen ylle varjon heittänyt kevät. Sitä Parkkonen kuvailee Avecille ”kamalimmaksi ikinä”.

– Viime kevät oli ainakin itselleni vaikea ja olin jo valmiiksi väsynyt. Kuvausten alussa päätimme, että jos me mokataan tää, niin mokataan sitten yhdessä ja kunnolla, Parkkonen sanoo jutussa viitaten Vain elämää -kuvauksiin.

Sitten seurasi täyteen ahdettu keikkakesä. Niistäkin esiintymisistä osa peruttiin kalkkiviivoilla.

– Niin kauan kun en seisonut siellä ihmisten edessä, pelkäsin, että keikka perutaan. Se oli älyttömän kuluttavaa, hän kertoo Avecille.

Tänä syksynä seurataan Vain elämää -sarjan ohella Pete Parkkosen urakkaa Atlantin yli.

Pete Parkkonen, 32, osallistui Idols-kilpailun neljännelle tuotantokaudelle vuonna 2008. Hän sijoittui finaalissa kolmanneksi. Kilpailun voitti Koop Arponen ja kakkoseksi sijoittui Anna Puu, joka esiintyi vielä tuolloin omalla nimellään Anna Puustjärvi.

Parkkonen julkaisi englanninkieliset sooloalbumit First Album ja I’m An Accident vuosina 2009–10. Debyytti myi kultalevyn verran eli 29 000 kappaletta. Parkkonen nousi uudelleen ajankohtaiseksi vuonna 2018 julkaistun Kohta sataa -musiikkivideon myötä, koska hän esiintyi siinä lähes alasti.

Tänä syksynä Parkkonen esiintyy Vain elämää -ohjelman ohella myös tv-sarjassa Atlantin yli, jossa seurataan julkkisten purjehdusurakkaa Atlantin valtameren halki.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?