Depeche Moden Andy Fletcherin kuolinsyy selvisi

Yhtye julkaisi kuolinsyyn Fletcherin perheenjäsenten pyynnöstä.

Andy Fletcher kuoli 60-vuotiaana 26. toukokuuta.

28.6. 22:23

Depeche mode -yhtyeen kosketinsoittajan ja perustajajäsenen Andy Fletcherin, 60, kuolinsyy selvisi. Yhtye paljasti kuolinsyyn Fletcherin perheenjäsenten pyynnöstä.

Ruumiinavauksen tulokset tulivat yhtyeen mukaan muutama viikko sitten. Fletcher kuoli aortan repeämään kotonaan 26. toukokuuta.

– Vaikka se tapahtui aivan liian aikaisin, Andy koki luonnollisen kuoleman ja ilman ylimääräistä kärsimystä, yhtye kirjoittaa julkaisussaan sosiaalisessa mediassa.

– Viime viikolla vietimme Andyn muistojuhlaa Lontoossa. Se oli kaunis seremonia ja kokoontuminen. Itkimme, mutta myös muistelimme Andya, yhteisiä hetkiämme ja nauroimme. Tilaisuus oli täynnä Andyn ystäviä, perheenjäseniä ja monia muita, jotka ovat olleet mukana Andyn ja meidän elämässämme. Yhdessäolo oli erityinen tapa muistaa Andya ja hyvästellä hänet, yhtye kirjoittaa.

Depeche Mode on vuonna 1980 perustettu elektronista popmusiikkia soittava yhtye. Yhtye on vieraillut Suomessa useita kertoja, viimeksi vuonna 2018.

Muun muassa pääministeri Sanna Marin (sd) on nimennyt Depeche Moden yhdeksi lempiyhtyeistään.

Lue lisää: Sanna Marin paljastaa Seurassa, miten purki paineitaan hallituskriisin aikana – kaksi simppeliä keinoa auttoivat

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?