Haloo Helsinki! esiintyy salaisessa paikassa – suora lähetys ISTV:ssä - Musiikki - Ilta-Sanomat

Haloo Helsinki! esiintyy salaisessa paikassa – suora lähetys keikalta käynnissä juuri nyt

Suosikkiyhtye Haloo Helsinki! esittää ensi kertaa uuden levynsä kappaleita livenä salaisella keikalla, jota pääsevät paikalle katsomaan vain harvat ja valitut fanit. ISTV tuo koko spektaakkelin nähtäväksi kaikelle kansalle vapaasti katsottavana suorana lähetyksenä perjantaina 10.9.2021.

2.9. 17:59 | Päivitetty 10.9. 20:16

Haloo Helsinki! julkaisee seitsemännen studioalbuminsa Älä pelkää elämää perjantaina 10.9.2021. Samana iltana yhtye eli Elli Haloo, Jere Marttila, Leo Hakanen ja Jukka Soldan nousee lavalle salaisessa paikassa pääkaupunkiseudulla esittämään uuden levynsä kappaleita. Tapahtuman nimi on Red Bull Secret Gig - Haloo Helsinki!.

Keikalle ei ole myyty yhtään pääsylippua. Yleisöön pääsee joitakin satoja faneja, jotka ovat tehneet Haloo Helsingin esittämiä fanihaasteita yhtyeen ja Red Bullin somekanavissa ja seuloutuneet sitä kautta lippujen voittajiksi.

Liput voittaneillekaan ei ole kerrottu keikkapaikkaa, vaan heidät kuljetetaan sinne ennalta ilmoitetusta tapaamispaikasta.

ISTV:n katsojat eivät tarvitse kuljetusta. He voivat ottaa mahdollisimman hyvän asennon ja katsoa keikan suorana lähetyksenä, joka aukeaa tämän artikkelin yllä olevaan videoruutuun perjantaina 10.9.2021 kello 20. ISTV:n lähetys näkyy vain suorana, siitä ei jää tallennetta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?