Yhteislaulutapahtuma Kaikki laulaa Salmelassa on peruttu tältä vuodelta – uusi yritys ensi kesänä - Musiikki - Ilta-Sanomat

Yhteislaulu­tapahtuma Kaikki laulaa Salmelassa on peruttu tältä vuodelta – uusi yritys ensi kesänä

ISTV:n oli määrä näyttää yhteislaulutilaisuus Kaikki laulaa Salmelassa Taidekeskus Salmelasta Mäntyharjulta sunnuntaina 1.8.2021, mutta koko tapahtuma on tältä vuodelta peruttu koronariskin vuoksi.

Kaikki laulaa Salmelassa -konseptissa Arja Koriseva ja Mikael Konttinen johdattavat yleisön laulamaan ja Salmela House Band loihtii musiikin.

27.7. 16:41 | Päivitetty 29.7. 12:07

Kaikki laulaa Salmelassa- tapahtuma siirretään vuodella eteenpäin lisääntyneen koronariskin vuoksi. Uusi ajankohta on 13.8.2022 klo 14.

– Pandemian nopea leviäminen ja yhteislaulutilaisuuden luonne huomioiden joudumme perumaan tapahtuman tältä vuodelta. Salmelan puolesta päätös on vaikea, mutta pandemian tilanne on menossa siihen suuntaan, että turvallisuus ja terveys ovat etusijalla, Taidekeskus Salmela kertoi tiedotteessaan.

– Altistumisriski laulutilaisuudessa olisi liian suuri. Päätös syntyi yksimielisesti Salmelan, Essoten pandemiapäällikön, esiintyjien, sekä ISTV:n kanssa. Kaikkiin lipun ostaneisiin ollaan yhteydessä mahdollisimman pian, tiedotteessa sanottiin.

Kaikki laulaa Salmelassa on hyvän mielen yhteislaulutapahtuma, jonka esikuvana toimii supersuosittu ruotsalainen yhteislaulutapahtuma Allsång på Skansen. Tänä vuonna tapahtuman olisivat juontaneet Mikael Konttinen ja Arja Koriseva ja vierailevina solisteina lavalla olisi nähty Viktor Klimenko ja Hanna Hoikkala. Musiikista olisi tälläkin kertaa vastannut Salmela House Band Arto Pajun johtamana.

Tämän vuoden lähetystä ei siis tule, mutta ensi vuotta odotellessasi voit katsoa ISTV:n tallenteelta koko viimevuotisen tapahtuman alla olevasta linkistä.

Lue lisää: Katso hyvän mielen yhteislaulutilaisuus Kaikki laulaa Salmelassa tallenteena!

Artikkeliin päivitetty 29.7.2021 tieto siitä, että koko tilaisuus on peruttu tältä viikonlopulta ja siirretty ensi vuoteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?