Kummeli-miehet lähestyvät klassista musiikkia puistossa Tampereella - Musiikki - Ilta-Sanomat

Kummeli-miehet lähestyvät klassista musiikkia puistossa Tampereella

Sketsitaiteestaan tunnetun Kummeli-kolmikon Kari ja Karvattomat -yhtye ottaa tuntumaa sinfoniaorkesteriin.

Tampere Filharmonian ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali johtaa elokuussa konserttia, jossa esiintyvät Kummeli ja Maria Ylipää.

18.5. 20:13

Monessa ovat Kummeli-miehet Heikki Silvennoinen, Heikki Hela ja Timo Kahilainen olleet mukana. Ja paljon näyttää olevan edessäkin.

Elokuussa sketsitaiteestaan tunnetun kolmikon Kari ja Karvattomat -yhtye esiintyy yhteiskeikalla sinfoniaorkesterin kanssa. Kyseessä on lauantaina 7. elokuuta järjestettävä perinteinen Puistokonsertti Tampereen Sorsapuistossa.

Tampereen kulttuurisyksyn avaava koko perheen maksuton puistotapahtuma tarjoilee klassisen musiikin helmiä, yhteislaulua ja tangon säveliä. Kapellimestarina toimii Tampere Filharmonian ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali.

Kari ja Karvattomat on Tampere-talon tiedotteen mukaan valmistellut konserttivieraille yllätyksiä. Kummelin tv-debyytistä tulee kesällä kuluneeksi 30 vuotta.

Lisäksi solistina konsertissa toimii laulaja-näyttelijä Maria Ylipää.

Tampere-talo, Tampere Filharmonia ja Tampereen Sähkölaitoksen järjestämässä konsertissa kuullaan muun muassa Tšaikovskin, Merikannon, Sibeliuksen ja Piazzollan teoksia. Lisäksi yleisö voi äänestää konsertin ohjelman yhteislaulukappaleessa. Äänestysaika on 18.–25. toukokuuta. Äänestykseen voi osallistua osoitteessa www.sahkis.fi/puistokonsertti

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?