Laulajalegenda Tom Jones avautuu musertavasta surustaan – Linda-vaimon kuolema ajoi tähden syviin syövereihin: ”En uskonut selviäväni” - Musiikki - Ilta-Sanomat

Laulajalegenda Tom Jones avautuu musertavasta surustaan – Linda-vaimon kuolema ajoi tähden syviin syövereihin: ”En uskonut selviäväni”

Tom Jones sanoo menettäneen elämänilonsa Linda-vaimon kuoleman jälkeen.

Walesin tiikeri Tom Jones kohtasi suuren surun vuonna 2016, kun hänen vaimonsa Linda kuoli syöpään.­

4.4. 13:52

Laulajalegenda Tom Jones jäi leskeksi huhtikuussa 2016, kun hänen vaimonsa Melinda Rose Woodward kuoli yllättäen keuhkosyöpään. Jones ja tuttavallisemmin Lindana tunnettu Melinda olivat naimisissa 59 vuotta.

Jones avautuu suuresta surustaan The Sun -lehden haastattelussa. Jones, 80, sanoo rakkaan Linda-vaimon kuoleman vieneen hänen elämältään pohjan. Laulaja sanoo syyttäneen pitkään itseään vaimonsa kuolemasta.

– En uskonut selviäväni vaimoni kuolemasta. Minun oli mentävä terapiaan, koska pyörittelin päässäni ajatuksia siitä, että teinkö tarpeeksi. Enkö ollut huomannut hänen sairauttaan? Jones sanoo The Sunille.

– Terapeutti sanoi, että Lindalla oli keuhkosyöpä, en olisi voinut tehdä mitään.

Laulajalegenda muistelee haastattelussa myös yhtä viimeisistä keskusteluista, jonka hän kävi vaimonsa kanssa.

– Ennen kuolemaansa hän sanoi, että ”älä ajattele sitä, että olen kuolemassa. Mieti minua nauramassa”. Sellaisena minä muistan Lindan.

Jones tapasi vaimonsa Lindan ollessaa 12-vuotias. He menivät naimisiin 16-vuotiaina, ja heidän poikansa Mark syntyi muutama kuukausi häiden jälkeen. Heidän liittonsa kesti kaikkiaan 59 vuotta, kunnes Linda Woodward menehtyi syöpään huhtikuussa 2016. Hän oli kuollessaan 75-vuotias.­

Jones on aikaisemmin kertonut haastatteluissa olleensa epävarma siitä, että haluaisiko hän jatkaa uraansa vaimon kuoleman jälkeen. Parin poika Mark sai lopulta hänet jatkamaan laulamista. Jones sanoo ymmärtäneensä, että hänen elämänhalunsa hiipuisi, jos hän lopettaisi esiintymisen.

– Poikani sanoi minulle, että jos et laula, tulet kuolemaan. Haluatko kuolla? Vastasin, että en oikeastaan, Jones totesi vuonna 2017.

Walesin tiikeriksikin kutsuttu Tom Jones tunnetaan naistenmiehenä, jolla riitti etenkin suosion huippuvuosina ihailijoita. Jones on myöntänyt tapailleensa avioliittonsa aikana muita naisia ja pettäneen vaimoaan. Laulajalegenda on laskeskellut harrastaneensa seksiä vuosittain lähes 250 faninsa kanssa.

Avioliiton ulkopuolisista suhteista huolimatta Linda oli hänen elämänsä rakkaus.

– Hän oli tärkein asia elämässäni, Jones totesi Daily Mailille vaimonsa kuoleman jälkeen.

Tom Jonesin mukaan laulaminen ja terapia ovat auttaneen häntä surutyössä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?