Usea kilpailija sairastunut koronaan Ruotsin Idolsissa – joutuvat esiintymään hotellihuoneistaan videoyhteyden välityksellä - Musiikki - Ilta-Sanomat

Usea kilpailija sairastunut koronaan Ruotsin Idolsissa – joutuvat esiintymään hotellihuoneistaan videoyhteyden välityksellä

Laulukilpailun tuotanto järjesti kriisitapaamisen kilpailijoiden kanssa toissailtana, ruotsalaislehti kertoo.

­

26.9. 11:03

Aftonbladet uutisoi usean Idols-kilpailijan sairastuneen koronaan Ruotsissa.

Lehti kertoo, että ainakin kaksi muuta Idols-laulajaa on sairastunut sen jälkeen, kun Caspar Camitz, 25, todettiin koronapositiiviseksi.

Aftonbladetin uutisen jälkeen TV4 vahvisti, että myös Affe Hagström, 21, ja Nadja Holm, 22, olivat saaneet tartunnan.

Jokainen laulaja on nyt testattu, mutta kaikki eivät ole vielä saaneet tuloksiaan.

Saatuaan tiedon koronapositiivista laulajista, tuotanto sulki kaikki kilpailijat hotellihuoneisiinsa. Aluksi heille ei kerrottu, mistä oli kyse ja Idolsit turhautuivat. Ainakin yksi laulaja harkitsi koko kilpailun keskeyttämistä tuotannon toimien vuoksi.

Vasta myöhään torstai-iltana kaikki osallistujat kutsutiin kriisitapaamiseen videoyhteyden välityksellä. Tuotanto kertoi tartunnoista ja antoi ukaasin pysyä edelleen hotellihuoneissa. Kiellon rikkojaa uhkasi kilpailusta erottaminen.

Samalla TV4 ilmoitti, että ohjelma uudistetaan kokonaan. Sen sijaan, että kilpailijat nousisivat studion lavalle, heidän osuutensa nauhoitettaisiin etukäteen.

– Esitykset nauhoitetaan ennalta. He saavat laulaa hotellihuoneissaan käsin, lähde kertoi Aftonbladetille.

Vielä on epäselvää, kuinka ohjelman kuvaajia, ääniteknikkoja, assistentteja, meikkaajia ja stylistejä suojataan.

– Kaikki kilpailijat saivat tiedon Casparin oireista heti, kun me saimme tietää niistä. Caspar eristettiin tuotannosta ja muista Idolseista. Olemme sittemmin testanneet kaikki kilpailijat ja odotamme edelleen testituloksia. TV4 on myös tehnyt tarvittavat toimenpiteet luodakseen laulajille mahdollisimman turvallisen ympäristön, TV4:n päätuottaja Malin Knave kertoo.

Tuotannosta ilmoitettiin myöhemmin, että myös neljäs kilpailija, Herman Silow oli saanut positiivisen tuloksen koronatestistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?