Kylie Minoguelta uusi single – biisiä ollut tekemässä suomalainen Teemu Brunila - Musiikki - Ilta-Sanomat

Kylie Minoguelta uusi single – biisiä ollut tekemässä suomalainen Teemu Brunila

Kylie Minoguen juuri julkaistu Magic-single enteilee pop-kuningattaren marraskuun alussa julkaistavaa uutta Disco-albumia.

25.9. 11:00

Supertähti Kylie Minogue julkaisee uuden Disco-albuminsa 6. marraskuuta.

Levyn toisena singlenä on juuri julkaistu Magic-biisi, jonka on tuottanut ja miksannut maineikas skandinaavinen tuottajaduo PhD (Peter Wallevik ja Daniel Davidsen).

Kappaleen ovat Kylien kanssa säveltäneet ja sanoittaneet Teemu Brunila, Wallevik, Davidsen ja Michelle Buzz.

Aiemmin muun muassa David Guettan, Jason Derulon, Robin Schultzin, JVG:n ja Jenni Vartiaisen kanssa yhteistyötä tehnyt Brunila kertoo, että kappale syntyi Nordic Music Partnersin studiolla Los Angelesissa.

– Kylie on harvinaisen aito ja lämmin ihminen. Jalat maassa, kova tekemään töitä ja valtavan fokusoitunut. Ei ihme että on onnistunut tekemään niin upean ja pitkän uran, Brunila juttelee.

Teemu Brunila­

Tänään biisistä julkaistun videon on ohjannut Sophie Muller. Video on kuvattu ikonisella lontoolaisella Fabrik-yökerholla.

Yli 80 miljoonaa albumia urallaan myyneen Minoguen edellinen albumi Golden julkaistiin vuonna 2018.

Levy sijoittui listakärkeen sekä Englannissa että Australiassa.

Kaiken kaikkiaan australialaisen popkuningattaren singlet ovat viettäneet yli 300 viikkoa Englannin Top 40 -singlelistalla.

Myyntimenestyksen lisäksi Kylie on palkittu lukuisilla palkinnoilla, mm. kolmella Brit Awardsilla, kahdella MTV Music Awardsilla sekä Grammyllä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?