Juhannustanssit 2020: Pappisten lavalla Komiat suorana ISTV:ssä aattoiltana kello 20 - Musiikki - Ilta-Sanomat

Heittäydy mukaan ISTV:n juhannus­tansseihin – lavalla Komiat!

Julkaistu: 16.6. 11:01, Päivitetty 19.6. 20:07

Vedä sohvapöytä syrjään, rullaa matot pois tieltä, kiillota tanssikenkäsi tai -sukkasi ja heittäydy musiikin vietäväksi! Juhannusaattona nimittäin tanssitaan Komiat-yhtyeen tahtiin ISTV:n suorassa juhannustanssilähetyksessä.

Suora lähetys Pappisten idylliseltä lavalta Loimaalta alkaa kello 20 ja kestää parin tuntia juhannusaattoiltana perjantaina 19.6.2020. Lähetys näkyy tämän artikkelin yllä olevassa videoruudussa. Lähetys näkyy vain suorana, siitä ei jää tallennetta.

Musiikin pyörteisiin tanssijat saattaa Suomen tanssilavoilla suureen suosioon haitarivetoisella musiikilla ja reippaalla keikkameiningillä noussut Komiat-yhtye.

Pappisten lavalle on kutsuttu rajallinen määrä tanssijoita. Koronavirustilanteen vuoksi kaikki halukkaat eivät sinne saa mennä, mutta muut voivat heittäytyä tanssin pyörteisiin siellä, missä ikinä ISTV:n lähetystä katsovatkin.

Komiat voitti Tanssiorkestereiden SM-kilpailun heinäkuussa 2018 Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Soittajat ovat kotoisin Etelä-Pohjanmaalta ja Varsinais-Suomesta. Iältään he ovat 25 vuoden molemmin puolin.

Komiat:

  • Aleksi Yli-Sissala, laulu

  • Aleksi Laukkonen, haitari (Kultainen Harmonikka -kilpailun voittaja 2014)

  • Pekka Oravuo, kitara ja laulu

  • Samuel Järvinen, kitara ja laulu

  • Juho Eskola, basso

  • Eero Nummela, rummut

Komiat julkaisi reilu kuukausi sitten ensimmäisen kokopitkän studioalbuminsa, jolla he esittävät reipasta ja tanssittavaa haitarivetoista iskelmämusiikkia.

Lähetyksen juonsi Henri Mäentaka.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?