Eino Grön ja Kalevi Louhivuori nousivat estradille Fame-Genelec LIVE -konsertissa - Musiikki - Ilta-Sanomat

Eino Grön ja Kalevi Louhivuori nousivat estradille Fame-Genelec LIVE -konsertissa

ISTV näyttää Fame-Genelec LIVE -keikkojen sarjan Musiikkimuseo Famesta Helsingistä toukokuun jokaisena perjantai-iltana. 22.5. esiintymisvuorossa ovat Eino Grön & Lasse Hirvi ja Kalevi Louhivuori & Lenni-Kalle Taipale.

Julkaistu: 22.5. 19:02, Päivitetty 22.5. 19:03

Kumpikin pari vetää oman, vajaan kolmen vartin pituisen settinsä ilman yleisöä Famen intiimillä lavalla. Keikat näkee suorana ISTV:stä sekä Musiikkimuseo Famen ja Genelecin Facebook-sivuilta. ISTV:n Lähetys näkyy tämän artikkelin yllä olevasta videoruudusta vain suorana, siitä ei jää tallennetta.

Lähetys alkaa perjantaina 22.5.2020 kello 19. Ensin lavalle nousevat kotimaisen musiikin legenda Eino Grön ja häntä säestävä pianisti ja kapellimestari Lasse Hirvi. Sen jälkeen on pieni roudaustauko ennen kuin palkittu jazzmuusikko Kalevi Louhivuori ja musiikin monitoimimies Lenni-Kalle Taipale esiintyvät. Lähetys päättyy noin kello 20.30.

Kaikissa lähetyksissä kuullaan ennen esityksiä yhtyeiden ja artistien haastattelut. Haastattelijoina ovat vuoroiltoina ISTV:n Lauri Silvander ja Antti Virolainen.

Fame-Genelec LIVE:n viimeinen keikka on:

Pe 29.5.2020 klo 19

  • Pepe Willberg

  • Vesterinen Yhtyeineen

Keikat voit katsoa suorina lähetyksinä ilmaiseksi, mutta jos haluat tukea suomalaista musiikkia, muusikoita ja Musiikkimuseo Famea, voit ostaa vapaaehtoisen pääsylipun 9,90 € per konsertti tai kaikki neljä perjantain konserttia 35,00 € torstaista 7.5.2020 lähtien Lippupisteestä ja Musiikkimuseo Famen verkkokaupasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?