ISTV: Mira Luoti ja Mariska nousivat stagelle Fame-Genelec LIVE -keikkasarjassa - Musiikki - Ilta-Sanomat

ISTV: Mira Luoti ja Mariska nousivat stagelle Fame-Genelec LIVE -keikkasarjassa

ISTV näyttää Fame-Genelec LIVE -keikkojen sarjan Musiikkimuseo Famesta Helsingistä toukokuun jokaisena perjantai-iltana. 15.5. esiintymisvuorossa olivat Mira Luoti & Mika Haapasalo ja Mariska & Klaus Suominen.

Julkaistu: 13.5. 13:50, Päivitetty 15.5. 18:58

Kumpikin pari veti oman, vajaan kolmen vartin pituisen settinsä ilman yleisöä Famen intiimillä lavalla. Keikat näkee suorana ISTV:stä sekä Musiikkimuseo Famen ja Genelecin Facebook-sivuilta. ISTV:n Lähetys näkyi tämän artikkelin yllä olevasta videoruudusta vain suorana, siitä ei jää tallennetta.

Lähetys alkoi perjantaina 15.5.2020 kello 19. Ensin lavalle nousivat Mira Luoti ja Mika Haapasalo (Happoradio). Sen jälkeen oli pieni roudaustauko ennen kuin Mariska ja Klaus Suominen (Happoradio) esiintyivät.

Kaikissa lähetyksissä kuullaan ennen esityksiä yhtyeiden ja artistien haastattelut. Haastattelijoina ovat vuoroiltoina ISTV:n Lauri Silvander ja Antti Virolainen.

Fame-Genelec LIVE:n seuraavat keikat ovat:

Pe 22.5.2020 klo 19

  • Eino Grön & Lasse Hirvi

  • Kalevi Louhivuori & Lenni-Kalle Taipale

Pe 29.5.2020 klo 19

  • Pepe Willberg

  • Vesterinen Yhtyeineen

Keikat voit katsoa suorina lähetyksinä ilmaiseksi, mutta jos haluat tukea suomalaista musiikkia, muusikoita ja Musiikkimuseo Famea, voit ostaa vapaaehtoisen pääsylipun 9,90 € per konsertti tai kaikki neljä perjantain konserttia 35,00 € torstaista 7.5.2020 lähtien Lippupisteestä ja Musiikkimuseo Famen verkkokaupasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?