Antti Tuiskun Olympiastadionin konsertit siirtyvät kesäkuulle 2021 – ”Ihmisten terveys ja hyvinvointi on tärkeintä” - Musiikki - Ilta-Sanomat

Antti Tuiskun Olympiastadionin konsertit siirtyvät kesäkuulle 2021 – ”Ihmisten terveys ja hyvinvointi on tärkeintä”

Koronaepidemia siirtää myös Tuiskun elokuun stadion-keikat.

Myös Tuiskun keikat siirtyvät ensi vuoteen.­

13.5.2020 10:12

Antti Tuisku ja Warner Music Live ovat seuranneet kevään aikana koronavirustilanteen kehittymistä, sekä sen vaikutusta yleisötapahtumiin meillä ja maailmalla.

Artistille ja tiimille tärkeimpiä asioita ovat yleisön, artistien ja työntekijöiden turvallisuus sekä hyvinvointi.

Vallitsevan tilanteen vuoksi Antti Tuiskun elokuun 21. ja 22. päivälle suunnitellut Helsingin Olympiastadionin Bailantai-konsertit siirtyvät kesäkuulle 2021.

Korvaavat päivät ovat 18. ja 19. kesäkuuta 2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille – perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille.

– Olympiastadionilla esiintyminen on suuri unelmani, jota varten olemme tehneet töitä jo yli puoli vuotta. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ihmisten terveys ja hyvinvointi on kuitenkin tärkeintä. Ja kun varmuutta elokuuta koskevista rajoitteista ei vielä ole, emme myöskään voi pitää tuotantoa käynnissä tämän pidempään, Antti Tuisku sanoo.

– Vaikka Olympiastadionin keikat ovat minulle elämäni suurin asia, ovat ne pieni asia kokonaisuudessa, jossa puhutaan ihmisten terveydestä ja tulevaisuudesta. Haluan artistina kantaa vastuuni näissä talkoissa siirtämällä jo sovitut stadionkeikat ensi vuodelle.

– Haluan että kaikki saavat Olympiastadionin keikoilla nauttia täysillä eikä kenenkään tarvitse pelätä tai jännittää. Lupaan että kun Bailantai-viikonloppu vihdoin koittaa, niin se on sellainen mitä ihmisten on todellakin kannattanut odottaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?