Tässä ovat Karanteenikaraoken finalistit – äänestys on nyt päättynyt - Musiikki - Ilta-Sanomat

Tässä ovat Karanteenikaraoken finalistit – äänestys on nyt päättynyt

Julkaistu: 27.4. 15:07, Päivitetty 3.5. 16:08

Etälaulantana kilpailtavan Karanteenikaraoken finaali ratkeaa tässä ja nyt!

Sinä pääsit vaikuttamaan siihen, kenestä tulee Karanteenikaraoken toinen voittajista. Toisen valitsee kisan järjestäjä ViihdeSallap, mutta toinen voittajista on se, joka sai eniten yleisöääniä tämän artikkelin yhteydessä olleessa kyselyssä. Äänestysaika oli sunnuntaihin 3.5.2020 kello 16 asti. Nyt äänestys on päättynyt.

Voittajat julkistetaan myöhemmin.

30 finalistia on karsittu niiden joukosta, jotka osallistuivat kilpailuun ja lähettivät videon omasta esityksestään. Nyt kaikkien finalistien laulut on koottu tämän artikkelin yllä pyörivälle videolle.

HUOM: Artikkelia päivitetty 28.4.2020. Videolla kohdassa 1:05:20 esiintyjän esittelytekstissä on virheellisesti edellisen esiintyjän tiedot uudestaan. Esiintymisvuoroon tuolloin tulee numerolla 19 Matti Puranen, Petäjävesi, kilpailukappale: Seppo Hanski - Painan Vain Pääni. Kisan järjestäjät ja toimitus pahoittelevat virhettä.

Molemmat voittajat - raadin valitsema ja yleisön valitsema - saavat palkinnoksi suorat finaalipaikat ensi lokakuussa Himoksella järjestettävään Kultakurkku-karaokeen. ISTV näyttää tuonkin kilpailun finaalipäivät suorina lähetyksinä.

Lisäksi voittajat pääsevät levyttämään kappaleen Helle Recordsin studiolle Espooseen. Levytettävä kappale sovitaan yhdessä levytysstudion kanssa. Lisäksi voittajakaksikko pääsee levyttämään duona Posse-ohjelmassakin nähdyn Jouni Hynysen säveltämän ja sanoittaman Korona-kappaleen. Molemmat kappaleet julkaistaan myös suoratoistopalvelu Spotifyssä.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?