Yliannostukseen kuolleelta Mac Milleriltä julkaistaan albumi postuumisti - Musiikki - Ilta-Sanomat

Yliannostukseen kuolleen Mac Millerin vanhemmilta koskettava päivitys – paljastivat julkaisevansa tähden kesken jääneen albumin

Mac Miller kuoli syyskuussa 2018 huumeiden yliannostukseen.

Mac Miller kuoli syyskuussa 2018 huumeiden yliannostukseen.

Julkaistu: 16.1. 16:55

Mac Milleriltä julkaistaan albumi postuumisti 17. tammikuuta.

Amerikkalainen räppäri Mac Miller kuoli omassa kodissaan 26-vuotiaana syyskuussa 2018. Poliisin mukaan kuolema oli onnettomuus ja johtui päihteiden yliannostuksesta juhlissa.

Myöhemmin selvisi, että Milleriä, oikealta nimeltään Malcolm James McCormickia, ei koskaan viety sairaalaan, koska hänet todettiin jo paikan päällä asunnossa kuolleeksi.

Nyt artistin vanhemmat ovat julkaisseet ensimmäisen päivityksen Millerin Instagram-tilillä hänen kuolemansa jälkeen. He kertoivat julkaisevansa Circles-nimisen albumin, jota räppäri työsti ennen kuolemaansa. Albumi julkaistaan 17. tammikuuta, kaksi päivää ennen kuin hän olisi täyttänyt 28 vuotta.

Räppärin vanhemmat kuvailivat päivityksessä koskettavasti levyn syntyä ja Millerin omistautumista musiikille.

– Tässä sitä ollaan. Tämän kirjoittaminen tuntuu surrealistiselta. Ennen Malcolmin poismenoa, hän oli keskittynyt työstämään Swimming-albumilleen jatkoa, levyä, jonka nimi on Circles, Millerin vanhemmat aloittivat päivityksensä.

Vanhempien mukaan albumin teossa mukana ollut Jon Brion teki levyn valmiiksi. Brion oli mukana myös Millerin aiemmin julkaistulla Swimming-albumilla, joka oli ehdolla parhaan rap-albumin kategoriassa Grammy-gaalassa vuonna 2019.

– Tiedämme, että Malcolmille olisi ollut tärkeää, että koko maailma kuulee sen, vanhemmat jatkoivat päivityksessään.

Perhe painotti, että kyseinen kirjoitus tulee olemaan viimeinen, jonka he julkaisevat Millerin kanavilla.

–  Kiitämme faneja, jotka ovat tukeneet häntä näiden vuosien varrella. Meillä on kova ikävä. Toivomme, että kuuntelette levyä. Näky hänen kasvoillaan, kun kaikki kuuntelivat hänen musiikkiaan, kiteyttää tämän kaiken, perhe päätti kirjoituksensa.

Oikeuslääkärin mukaan räppäri kuoli fentanyylin, kokaiinin ja alkoholin yliannostukseen. Millerin kerrottiin kärsineen päihdeongelmista erottuaan laulajatähti Ariana Grandesta keväällä 2018. Granden mukaan myös kaksi vuotta kestäneen suhteen päättymisen taustalla olivat Millerin päihdeongelmat.

Tuoreimmat osastosta