Karu totuus julki vain 21-vuotiaan räppärin kuolemasta – poliisi löysi yksityiskoneesta 31 kiloa marihuanaa, aseita ja kasoittain reseptilääkkeitä - Musiikki - Ilta-Sanomat

Karu totuus julki vain 21-vuotiaan räppärin kuolemasta – poliisi löysi yksityiskoneesta 31 kiloa marihuanaa, aseita ja kasoittain reseptilääkkeitä

Juice Wrld menehtyi viime sunnuntaina sairaskohtaukseen samalla, kun poliisi teki hänen yksityiskoneeseensa yllätysetsinnän. Nyt tapahtumista on paljastunut uutta tietoa.

Juice WRLDin uskotaan kuolleen yliannostukseen.­

10.12.2019 9:24

Rap-artisti Juice Wrld kuoli Chigagossa viime sunnuntaina. Hän oli täyttänyt samalla viikolla 21 vuotta.

Juice Wrld, oikealta nimeltään Jarad Anthony Higgins, sai yllättäen sairauskohtauksen Chicagossa hänen Kalifornian-lentonsa laskeuduttua lentokentälle. Sydänkohtauksen saanut räppäri kiidätettiin sairaalaan, missä hän kuoli.

Tuoreiden tietojen mukaan räppäri olisi kuollut yliannostukseen. Tapahtumat olivat saaneet alkunsa paikallisten viranomaisten saatua vinkin siitä, että räppärin yksityiskoneessa olisi laittomia aineita. Tieto viranomaisten etsinnästä aiheutti koneessa paniikin, sillä se oli lastattu aseilla ja huumausaineilla.

Juice Wrldin yksityiskoneesta löytyi muun muassa 31 kiloa marihuanaa.­

Daily Mailin mukaan Higgins nieli lukuisia oksikodonipillereitä yrityksenään piilottaa niitä viranomaisilta. Lehden lähteet kertovat, että räppäri olisi menehtynyt mahdolliseen oksikodonin yliannostukseen. Yksi räppärin ystävistä kertoi TMZ:lle, että Higgins kärsi oksikodoniaddiktiosta ja käytti opiaatteja jatkuvasti.

Higginsin manageri antoi tälle kaksi annosta naloksonia, jota käytetään vasta-aineena opiaattien yliannostukseen. Räppäri heräsi 40 minuuttia hoidon jälkeen, mutta käyttäytyi sekavasti ja vuoti verta suustaan.

Tuntia myöhemmin Higgins todettiin kuolleeksi sairaalassa.

Poliisi löysi Higginsin ja hänen reilun kymmenen hengen seurueensa laukuista 41 vakuumipakattua marihuanapussia, joiden yhteispaino oli 31 kiloa. Matkatavaroista löydettiin kuusi pulloa opioideja sisältävää yskänlääkettä.

Lisäksi koneesta takavarikoitiin aseita ja muun muassa metallia lävistäviä luoteja. Aseiden ja ammusten on kerrottu kuuluvan Higginsin henkivartijoille, joita syytetään aseiden luvattomasta hallussapidosta. He kohtaavat syytteet myöhemmin tässä kuussa.

Juice WRLD tunnetaan parhaiten hitistään Lucid Dreams. Juice WRLD esiintyi tänä kesänä Suomessa Blockfestissa. Hänen artistinimensä Juice WRLD tulee niin ikään edesmenneen räppärin Tupac Shakurin esiintymisestä Juice-elokuvassa vuonna 1992.

Räppäri julkaisi Death Race for Love -albuminsa maaliskuussa. Studioalbumi oli räppärille toinen ja ylsi ensimmäiselle sijalle yhdysvaltojen Billboard 200 -listalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?