Juice WRLD kuoli sairaskohtaukseen vain 21-vuotiaana – nyt esiin nousi räppärin kylmäävä ennustus vuosien takaa, joka sai fanit suunniltaan - Musiikki - Ilta-Sanomat

Juice WRLD kuoli sairaskohtaukseen vain 21-vuotiaana – nyt esiin nousi räppärin kylmäävä ennustus vuosien takaa, joka sai fanit suunniltaan

Juice WRLD menehtyi sairaskohtaukseen 2.12.2019.

Juice WRLD menehtyi sairaskohtaukseen 2.12.2019.

Julkaistu: 10.12.2019 7:56

Juice WRLD ennusti kohtaloaan pelottavan tarkasti jo vuonna 2017.

Yhdysvaltalainen räppäri Juice WRLD kuoli sunnuntaiaamuna sairauskohtaukseen Chicagon Midway -lentokentällä, kertoivat amerikkalaismediat ympäri maailmaa.

21-vuotiaana menehtyneen suosikkiräppärin ura on ollut viime vuosina kovassa nosteessa. Juice WRLD, oikealta nimeltään Jarad Anthony Higgins, sai yllättäen sairauskohtauksen Chicagossa hänen Kalifornian-lentonsa laskeuduttua lentokentälle.

Räppärin kerrotaan vielä olleen tajuissaan, kun hänet vietiin sairaalaan, missä hänet julistettiin lehtitietojen mukaan kuolleeksi. Tuoreiden tietojen mukana kuolinsyystä ei ole vieläkään varmuutta, minkä vuoksi viranomaiset ovat määränneet lisätutkimuksia.

Juice WRLD vietti 21-vuotispäiväänsä viime maanantaina. Sosiaalisessa mediassa on levinnyt nuoren räppärin huhtikuussa 2017 julkaisema twiitti, jossa hän kertoi aikovansa viettää elämää kuuluisana räppärinä muutaman vuoden ajan ja sen jälkeen lavastaa oman kuolemansa.

– Tavoitteenani on tulla supersuosituksi, loistaa muutaman vuoden ajan... ja sitten lavastaa kuolemani, Juice twiittasi.

Juice WRLD kuoli sunnuntaina vain 21-vuotiaana.

Juice WRLD kuoli sunnuntaina vain 21-vuotiaana.

Twiittiä on lähes 25 000 uudelleentwiittausta ja siitä puhuu parhaillaan yli 27 000 käyttäjää. Artisti on sanoituksissaan aiemmin räpännyt myös, kuinka ei usko elävänsä yli 21-vuotiaaksi.

Fanit ovat suhtautuneet ristiriitaisesti jälleen pinnalle ponnahtaneeseen twiittiin.

– Okei, sanokaa joku, että tämä kaikki oli vain huijausta.

– Ole kiltti, anna tämän twiitin olla totta. Emme ole vihaisia, emme vain halua sinun olevan poissa.

– Toivon todella, että vitsailet!

– Tyypit, ehkä hän oikeasti huijaa.

Monet myös huomauttivat, että räppäri todettiin kuolleeksi sairaalassa. Ja jos suunnitelma olisi totta, Juice ei astuisi esiin.

– Vaikka tämä olisi totta, hän ei kertoisi sitä. Räppärit lavastavat kuolemansa, koska he haluavat olla normaaleja jälleen.

– Ei hän tule takaisin. Miksi hän tekisi niin, jos hän oikeasti olisi lavastanut oman kuolemasa.

– Hänet todettiin kuolleeksi sairaalassa. Jos hän olisi teeskennellyt, se oltaisiin huomattu.

Räppäri voitti toukokuussa parhaan uuden artistin palkinnon Billboard Music Awards -gaalassa.

Räppäri voitti toukokuussa parhaan uuden artistin palkinnon Billboard Music Awards -gaalassa.

Juice WRLD tunnetaan parhaiten hitistään Lucid Dreams. Juice WRLD esiintyi tänä kesänä Suomessa Blockfestissa. Hänen artistinimensä Juice WRLD tulee niin ikään edesmenneen räppärin Tupac Shakurin esiintymisestä Juice-elokuvassa vuonna 1992.

Räppäri julkaisi Death Race for Love -albuminsa maaliskuussa. Studioalbumi oli räppärille toinen ja ylsi ensimmäiselle sijalle yhdysvaltojen Billboard 200 -listalla.

Tuoreimmat osastosta